Gran Turismo 6 kommer til PlayStation 4

Vi har længe gået og ventet på den mest populære bil-spil-serie Gran Turismo, og forleden løftede Sony sløret for deres planer om at udgive den næste i rækken: Gran Turismo 6.

Grand Turismo 6 bil i sving

Selve spillet kommer dog i første omgang til den nuværende 3er i julen 2013, men heldigvis kan alle PS-fans også glæde sig over, at GT6 også udkommer til PlayStation 4.

I en udtalelse fra chefen Kazunori Yamauchi fra Polyphony Digital, er det blevet bekræftet at GT6 vil finde vej til den nye konsol, men det vil tidligst være i 2014, da udviklerne ønsker, at fansene spiller sig igennem PS3 konsollen først.

Vi har en PS4-version i tankerne til fremtiden. I den forestående julesæson bliver der dog kun tale om en PS3-version. Det bedste forløb er at lade PS3-spillet udkomme og følge det op med mere content og nogle store DLC-pakker med få måneders mellemrum.” siger Kazunori Yamauchi.

Det er ligeledes også blevet bekræftet, at alle resultaterne og de forskellige achievements opnået i spillet, vil kunne overføres direkte til den nye PS4.

Tip: Glæd dig til juli måned – Sony udsender en Gran Turismo 6 prologue/demo, hvor du kan se og prøve spillet.

Eurogamer har taget et kig på spillet. Læs om det her!

http://www.eurogamer.dk/articles/2013-05-16-gt6-granturismo6-smugkig-preview

Et svar til Gran Turismo 6 kommer til PlayStation 4


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2174): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63