De første billeder af PlayStation 4 – Teaser video

Puha. I dag annoncerer Microsoft deres Xbox sent engang i aften, men alligevel ser det ud til at Sony kommer til at stjæle alt opmærksomheden. De har nemlig netop frigivet de første close up billeder af deres nye konsol.

Close up billede af ps4

Close up billede af ps4

Det er ikke mange måneder siden at Sony annoncerede deres nye konsol, men indtil videre har designet formået at blive holdt hemmeligt. Nu har de så endelig sendt en meget kort teaser-video ud på nettet, der demonstrerer forskellige billeder helt tæt på.

Man kan ikke se frygteligt meget af designet, da videoen er sløret hist og pist og fordi billederne er så tæt på. Man kan til gengæld se små detaljer, og nederst finder I vores gæt på hvordan PlayStation 4 kan se ud som helhed.

Det er på ingen måde tilfældigt, at denne teaser video af PS4 udkommer i dag. Klokken 19.00 dansk tid annonceres den nye Xbox, som bliver en direkte konkurrent til den kommende PS-konsol.

I følge Sony vil deres nye konsol blive annonceret den 10 juni i Los Angeles under E3.

Se teaser video af PS4


Ud fra detaljerne kan den nye konsol se sådan her ud:

Sådan kan ny ps4 se ud

Et svar til De første billeder af PlayStation 4 – Teaser video


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(321): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63