Metro: Last Light sælger mere end forgængeren

4A Games uhyggelige og dystopiske skydespil Metro: Last Light er kommet super godt fra start, når det kommer til salg indenfor de første 14 dage. Udover en god modtagelse fra spilkritikerne, er den økonomiske succes meget bedre end først antaget.

Metro Last Night salgsrekord

Distributøren af Metro: Last Light vil ikke oplyse salgstallene, men sammenligner man spillet med forgængeren Metro: 2033, har det nye spil allerede haft flere salg i den første uge hvor 2033 brugte omkring 3 måneder på samme salgsmål.

Læs alle vores nyheder om spil m.m.

Særligt salg i USA er gået over alle forventninger. På en lille uge blev der solgt så mange titler, som forgængeren nåede på et helt år. 4A Games siger bl.a. i en pressemeddelelse, at disse salgsrekorder ikke overrasker så meget igen, da udgiverne har brugt flere kræfter på marketing i forhold til 2033.

En anden medvirkende faktor er, spillet også er udkommet til PlayStation 3 konsollen hvor forgængeren slet ikke kunne spilles på Sonys konsoller. Dette giver en god fingerpeg om, at den næste udvidelse eller fortsættelse helt sikkert vil udkomme til PlayStation 4.

Metro: Last Light har været undervejs i mange år, og spillet samt udviklerne beviser, at man sagtens kan finde dygtige udviklere i Øst-europa. På PS4.dk har vi ikke andet end at sige, at vi glæder os til at teste spillet 🙂

Indtil da kan du se denne anmeldelse af spillet fra Eurogamer.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar