E3 2013: PS4 lancering og hån til Microsofts Xbox One

Endelig fik vi set den helt nye japanske konsol i dens flotteste design nogensinde. PlayStation 4 er netop blevet vist for første gang til Sonys E-pressekonference 2013 i Los Angeles. Modsat Microsofts Xbox One der er rektangulært (kedelig) har den nye konsol fra Sony en hældning på 45 grader i fronten og på bagsiden.

Selve lanceringsdatoen bliver inden 2013 er omme (garanteret julen) og PlayStation 4 prisen kommer til at ligge på omkring 399 dollars.

I denne artikel: Hvor meget koster en PlayStation 4 gættede vi på 350-399 dollars, hvilket jo ikke var helt ved siden af 🙂 Vores teori holdte stik i forhold til, at Sony ikke ville begå samme fejl, som de gjorde da PS3 blev udgivet.

Se video og billeder af den nye konsol


Sony håner Microsoft: Vi kan anvende brugte spil uden internet!

E3 i 2013 i Los Angeles vil blive husket som en af de mest spektakulære øjeblikke i nyere gaming-historie. Under pressekonferencen i USA langede Sony ud efter Microsofts forsøg på at banne brugte spil og den nødvendige internetforbindelse til deres nye konsol Xbox One.

Se videoen og bedøm selv – Man kan nærmest mærke ekstasen, når jublen går igang alt imens Sonys fremlægger Jack Tretten fortæller, at den nye konsol kan spille brugte spil og ikke kræver fast internet forbindelse, alt imens han har et glimt i øjet. Hvis du gerne vil læse om flere relaterede nyheder på engelsk, kan du fint besøge Pusabase-PlayStation 4 her.

Som en kommentar herfra, synes vi personligt, at det er fantastisk at Sony ikke begrænser deres fans, modsat Microsoft. Med andre ord kan du frit give, bytte eller sælge dine spil og samtidig spille ude i sommerhuset, som ikke har internet 🙂 1-0 til Sony.

Et svar til E3 2013: PS4 lancering og hån til Microsofts Xbox One


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(321): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63