Sådan bliver brugerfladen på Playstation 4

Selvom det efterhånden er lang tid siden, at Sony offentliggjorde den kommende Playstation 4 på E3-messen i Los Angeles, forsætter den japanske elektronikgigant med at afsløre nogle af konsollens features. Senest lagde Sony en eksklusiv video ud på deres Youtube-kanal, hvor de løftede sløret for noget af konsollens brugerflade, sociale funktioner og de nemme muligheder for at manøvrere rundt.

Videoen viser nogle spillere gå igennem forskellige sociale aspekter af konsollen, hvor man blandt andet let kan dele videoer, chatte med venner og har mulighed for at give såkaldte likes. Videoen giver stor indsigt i nogle af PS4’erens funktioner og viser, hvordan disse elementer arbejder med hinanden, både på Sonys egen brugerflade og som integreret del i spillene.

Det ser også ud til, at kommende Playstation 4 ejere vil blive opfordret til at logge ind med deres rigtige navn gennem sociale medier, selvom anonymitet stadig gerne skulle være en mulighed gennem et avatar system. Man vil få mulighed for at downloade forskellige dele af et spil efter, at man har betalt, og disse dele vil blive downloadet og installeret i baggrunden.

Man har yderligere mulighed for konstant at chatte med sine venner ved at bruge et qwerty keypad, der ser ud til at være et bevægelsesfølsomt system, hvor man nemmere og hurtigere kan skrive med hinanden. Det ser også ud til, at man på sin smartphone, har mulighed for at betale for nye spil samt chatte med venner, der er online på deres Playstation 4.

PlayStation Network billede

Sidst man ikke mindst blev vi præsenteret for det, der lader til at være PS4’erens startside. Som man kan se på billedet ovenover, er denne side et Facebook-inspireret socialt nyhedsfeed, hvor du får sociale opdateringer fra dine venner. Generelt virker den kommende Playstation 4 til at have enormt stor fokus på de sociale aspekter i spillene samt relationer mellem mennesker.

Et svar til Sådan bliver brugerfladen på Playstation 4


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(321): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63