Kun til Playstation 4: Killzone – Shadow Fall

Den 20. Februar 2013 offentliggjorde Guerrilla Games det kommende spil i den berømte Killzone-spilserie. Det kommende spil, der går under navnet Shadow Fall, bliver det fjerde spil i spillets hovedserie og sjette, hvis man tæller Liberation og Mercenary med også. Det blev under offentliggørelse fastlagt at Killzone – Shadow Fall udelukkende bliver produceret til Playstation 4.

Til dem der ikke kender Killzone-serien
Serien tager udgangspunkt i en krig mellem the Interplanetary Strategic Alliance (ISA) og the Helghast. Vi følger krigen gennem de forskellige spil, der foregår på både ISAs jordlige kolonier og planeten Helghan. De fleste spil i Killzone-serien er i førstepersons-perspektiv, mens det indtil videre kun er Killzone Liberation, der er tredjepersons-perspektiv. I spillet er det for spilleren kun muligt at bære to forskellige våben ad gangen, og man har mulighed for at samle ammo eller nye våben op, der er tabt af dræbte fjender eller gemmer sig rundt i spiluniverset.

Køb Killzone Shadow Fall

Killzone-serien er meget kendt for dens multiplayer funktioner. Der er Warzone, der et et rotations multiplayer, hvor man spiller alle spillets modes. Der findes Operations, der er en slags mini-feltog. Der er også Guerilla Warfare, der en kamp mellem to hold, hvor man kæmper til sidste mands død.

Killzone-Shadow-Fall

Sådan bliver Killzone – Shadow Fall
Denne udgave af spillet foregår 30 år efter begivenhederne i Killzone 3. Al liv på planeten Helghan er gådt død, men krigen forsætter stadig. The Interplanetary Strategic Alliance har tilladt flygtninge fra Helghan til at søge asyl på planeten Vekto. De indfødte på Vekto kæmper for overlevelse, mens flygtningene fra Helghan kæmper for deres rettigheder til at eksistere. De to befolkninger lever på hver deres side af en kæmpe mur, og der er opstået en situation mellem dem, der minder om den kolde krig. Det er op til Lucas Kellen, et medlem af the military intelligence unit, at holde fred mellem de to befolkninger, der er tæt på krigsførelse. Lucas’ opgaver består i alt fra mellem rolige infiltrationer til fuldblodige skyderier, hvor det er vigtigt forsat at være metodist og klar til at tilpasse sig for at undgå den truende krig, der kan føre til den sikre død.

Killzone – Shadow Fall er en udgivelsestitel – en titel der udkommer samme dag som selve konsollen. Spillet forventes derfor at udkomme en gang i slutning af oktober eller starten af november. Allerede nu kan man pre-order spillet, der koster omkring 60 Amerikanske dollars.

Traileren til Killzone – Shadow Fall

Et svar til Kun til Playstation 4: Killzone – Shadow Fall


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(321): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63