Udgivelsesdatoen for Playstation 4 er måske lækket?

Konkurrencen mellem Sony og Microsoft er glødende varm for tiden. De to teknologigiganter kæmper alt hvad de kan for at få forbrugerne hen på deres side og vinde duellen som værende næste konsol-generations bedst sælgende. Fornuften siger naturligvis, at den producent, der udgiver deres konsol først, har en fordel overfor konkurrenten, da de hungrende forbrugere, der ikke kan vente med at købe en konsol, træffer deres valg ud fra dette.

Netop denne strategi om tidlig udgivelse i forhold til konkurrenten har gjort, at Sony muligvis har rykket deres udgivelsesdato en smule frem og skabt forvirring hos detailkæderne. Forvirringen har gjort, at en af Sonys detailpartnere i Europa, nemlig NeoGaf, muligvis har lækket udgivelsesdatoen ved en fejl gennem en plakat. På plakaten blev udgivelsesdatoen nævnt og ifølge flere kilder, skulle den dato være d. 13 november 2013.

Ikke overraskende gider Sony ikke at kommentere på dette rygte, men de har forbudt al visning af plakaten. Hvis rygtet taler sandt, bliver Sonys Playstation 4 udgivet præcis 14 dage tidligere end Xbox One, hvis rygtet om deres udgivelsesdato d. 27 november 2013 vel at mærke holder stik. NeoGaf har heller ikke kommenteret sagen.

Det bliver yderst spændende at se, hvem udgiver deres konsol først. Flere tidligere dueller på detailmarkedet, der minder om kampen mellem Microsoft og Sony, viser, at det er en klar fordel at have tidligere udgivelsesdato end konkurrenten. Vi følger selvfølgelig sagen her på siden!

Et svar til Udgivelsesdatoen for Playstation 4 er måske lækket?


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(321): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63