FIFA 14 til din PS4 – det fedeste drengerøvs spil!

Selvom FIFA 14 allerede udkommer til diverse platforme her i september, så finder det også vej til Playstation 4 sidst på året. Skal du have årets fedeste drengerøvs spil?

Man skal ikke gå ned på udstyr når man fx invitere sine kammerater over til noget FIFA – derfor er FIFA 14 til PS4 et must for de fleste drengerøve og fodboldnørder. Udover at være opdateret med nye spillere, hold etc., bedre grafik i forhold til FIFA 13, så kommer FIFA 14 også med følgende nyheder:

Køb FIFA 14 hos CoolShop

Fifa-spillet har altid været et af de mest populære spil på alle platforme, og derfor forventes det også at FIFA 14 til bl.a. Playstation 4 vil sælge rigtig godt.

Et svar til FIFA 14 til din PS4 – det fedeste drengerøvs spil!


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(321): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63