Rigtig stor PS4 efterspørgsel i Danmark

Som vi tidligere har skrevet på her på siden, så har der været en kæmpe stor efterspørgsmål efter Playstation 4 i bl.a. USA og England hvor flere butikker har måtte stoppe deres forudbestilling. Den samme store interesse for Playstation 4 har også vist sig at være blandt danskerne.

Når Playstation 4 udgives henholdvis d. 15 november i USA og 29. november i Europa, så er det ikke sikkert der er en konsol til alle. Med den kæmpe efterspørgsel på PS4 forudbestillinger, så virker det urealistisk at Sony skulle kunne nå at fremstille nok PS4-konsoller til alle. Selv har Sony udtalt til et canadisk medie at de har lært meget af udgivelsen af PS3, hvor de slet ikke havde nok PS3-konsoller til alle. Det forventes derfor at Sony har fået fremstillet en hel del flere PS4-konsoller denne gang, men om det er nok til alle er der ingen som ved endnu.

Kun 3 officielle danske forhandlere

Herhjemme i Danmark er det Nordisk Film som står for Sonys distributionen af bl.a. Playstation 4. Det er altså dem som sælger dem videre til de danske forhandlere. Det har tidligere været rygter omkring at Nordisk Film kun vil sælge til tre danske forhandlere, nemlig Fona, Bilka og Gamestop. Som man kan se i vores tabel over Playstation 4 priser, hvor vi har listet de forskellige forhandlere og her er der langt flere danske forhandlere end de tre, som rygtet siger, er de eneste som forhandler Playstation 4 ved udgivelsen d. 29 november. Dette rygte er dog også blevet manet i jorden af bl.a. Elgiganten som har meddelt at de selvfølgelig har Playstation 4 ved udgivelsen, og alle dem som indtil videre har forudbestilt får deres konsol. De skriver dog også, at de endnu ikke ved hvor mange PS4-konsoller som de kan få fat i – så om de ender med at have nok til alle, må tiden vise.

Flere danske butikker har lukket deres forudbestillinger af PS4

Indenfor de sidste par uger har flere danske butikker stoppet deres forsalg af Playstation 4. Det skete ca. samtidig som rygtet omkring Nordisk Film, der kun vil sælge til 3 forhandlere, startede. Det drejer sig bl.a. om butikker som CoolShop og Elgiganten. Coolshop er en af de billigste gaming forhandlere på nettet, og de har tidligere udtalt at de har lukket deres forsalg grundet de endnu ikke ved hvor mange konsoller de kan skaffe. Det er det samme som Elgiganten har udtalt, nemlig at de endnu ikke ved hvor mange konsoller de får d. 29 november – og derfor har de midlertidigt valgt at lukke ned for forudbestillinger. Hvis ikke Nordisk Film sælger til flere forhandlere herhjemme, så er det meget sandsynligt at de andre forhandlere vil forsøge at hente PS4 konsoller i udlandet som fx Sverige, Norge, Tyskland eller England.

Playstation inden jul?

Mange er nok interesseret i om høre om det kan forvente at få en Playstation 4 ved udgivelsen eller i det mindste inden jul. Det er ingen tvivl om at Playstation 4 og PS4 spil bliver meget attraktiv i forhold til julegaver. Personligt så tror vi ikke Sony havde sat deres udgivelsen så tæt på jul, hvis ikke de var sikker på at kunne fremstille nok konsoller til alle. Det virker usandsynligt at Sony vil løbe tør for konsoller før jul, så de mister et enormt salg i december måned.

Endnu ikke forudbestilt?

Har du endnu ikke forudbestilt en Playstation 4 og gerne vil spille de nye PS4 spil d. 29 november, så vil vi anbefale at forudbestille snarest. Jo før du forudbestiller, jo længere står du fremme i køen om at få en PS4 på udgivelsesdagen.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar