Battlefield 4: Se grafik forskellen mellem PS4 og Xbox One

Vi har ventet længe, men nu er der endelig blevet lavet en grafik sammenligning af Playstation 4 og Xbox One. Se videoen her, og kom med din mening om hvilken konsol du synes har den bedste grafik.

Det populære spil Battlefield 4 er snart på gaden herhjemme, og du kan smugkigge på grafikken på henholdvis Playstation 4 og Xbox One i videoen ovenfor.

Vi har tidligere skrevet omkring Battlefield 4, som er en stor satsning fra EA som vi kender det fra tidligere spil i samme serie.

Battlefield 4 vil være tilgængelig på Playstation 4 og Xbox One ved deres udgivelse – hvilken konsol vælger du at spille det på?

Et svar til Battlefield 4: Se grafik forskellen mellem PS4 og Xbox One


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(321): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63