Playstation 4 unboxing – Se alle videoerne her!

Nu har vi efterhånden skrevet et par indlæg omkring Playstation 4 unboxing. Det bliver umiddelbart ikke de sidste PS4 unboxing videoer som bliver lavet, nu hvor Playstation 4 kommer i USA på fredag. Vi har derfor lavet en samlet liste over alle unboxing Playstation 4 videoer som vi vil opdatere løbende.

Sony officielle – Sony har lavet en gennemført PS4 unboxing som netop viser indholdet af Playstation 4-æsken.

Endgadget – Har lavet en lækker og fyldestgørende gennemgang af Playstation 4 og hvad den indeholder.

Wired – Wired har lavet en video, hvor en Sony ingeniør laver en unboxing video af PS4 og samtidig skiller konsollen ad og viser maskinens hardware.

IGN – IGN har også haft et kig på Playstation 4 og lavet en unboxing video.

Ars Technica

Eurogamer.dk – Den første danske unboxing video af Playstation 4.

Et svar til Playstation 4 unboxing – Se alle videoerne her!


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(321): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63