Nyt Uncharted 4 på vej til Playstation 4

De populære Sony udviklere Naughty Dog som bl.a. står bag Crash Bandicoot, The Last of Us og Uncharted-serien, har nu offentligt gjort at de også kommer med et Uncharted spil til PS4.

Vi har tidligere beskrevet rygter om at dette spil skulle være på vej, da spillet pludselig dukkede op på internettet.

Naughty Dog fremviste en lille teaser trailer til det nye spil i forbindelse med lanceringen af Playstation 4.

Naughty Dog har kun udtalt at grafikken i Uncharted 4 får et stort spring, nu hvor man har en større grafikmotor i PS4 til at hjælpe sig.

Der var ingen detaljer på hvornår spillet vil udkomme, men vi håber at det bliver i løbet af første kvartal af 2014.

Skal du have det nye Uncharted 4 til Playstation 4?

Et svar til Nyt Uncharted 4 på vej til Playstation 4


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(321): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63