Playstation 4 er udgivet i USA!

Så blev det d. 15 november rundt omkring i de amerikanske stater, og der har været en masse fede events i forbindelse med Playstation 4 udgivelsen.

I bl.a. New York var der lavet et kæmpe arrangement på et hotel, hvor man kunne spille Playstation 4 det meste af aftenen. Derudover var der opstået kæmpe køer til de som ønskede sig en Playstation 4 på udgivelsesdagen.

Flere amerikanske medier fortæller at nogle har stået i kø i op til 10 timer, før klokken slog midnat og de kunne købe sig en konsol.

Nedenfor er den første køber af Playstation 4, da der blev åbnet for salget. Køberen er Joey Chiu og som det ses på billedet var han meget glad.

4234997_0_dpa_1486DE005C78FBC0

Flere stemningsbilleder:

Et svar til Playstation 4 er udgivet i USA!


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2174): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63