Sådan udskifter du harddisken i PS4 med en SSD

Som vi har skrevet om flere gange her på siden, så er det muligt at udskifte harddisken i den nye Playstation 4. Se her hvordan du gør.

Som man kender det fra Playstation 3, så var det også muligt at udskifte harddisken. Det kunne være for at have mere plads til spil, eller for at udskifte til en SSD – som gør Playstationen meget hurtigere!

Husk: Harddisken i PS4 må ikke være højere end 9.5mm og skal være min. 160GB.

Se her hvordan du udskifter harddisken i Playstation 4:

Playstation 4 kommer med en 500GB harddisk, som er forholdvis stor men ikke stor nok for alle. Er man typen som har rigtig mange spil, downloader demoer og optager en masse af sine spil, så kan det være en rigtig god ide at sætte en større harddisk i. Samtidig kan det være en rigtig god idé at sætte en SSD eller Hybrid SSD i istedet, netop fordi det vil gøre din Playstation 4 konsol meget hurtigere.

IGN som har lavet videoen ovenfor har testet både en Hybrid SSD og SSD i deres Playstation 4 og det har givet følgende resultater:

Boot tid
Standard HDD: 0:22.20
Hybrid SSD: 0:19.96
SSD: 0:16.96

Se alle de mange andre resultater her.

Skal du udskifte harddisken i din Playstation 4 og til hvilken HDD?

Et svar til Sådan udskifter du harddisken i PS4 med en SSD


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2174): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63