Derfor er Playstation 4 stadigvæk den fedeste spillekonsol

Det er snart et par år siden, at Playstation 4 kom på markedet, og konkurrencen mellem den og Xbox har været så stor, at der var et helt afsnit om det i South Park.

Men den er hele tiden blevet forbedret, så du får en god spillemaskine, som stadigvæk i vores optik er klart den bedste spillemaskine.

 

Udbredelse har stor betydning

I dag foregår det meste online, og selvom du selvfølgelig stadigvæk kan og spiller spil alene, så er der ikke noget bedre end at spille online.

Det er her, at det er en helt igennem fantastisk spillekonsol, fordi du kan spille på den hver eneste dag sammen med andre. Noget af det vigtigste er her, hvor udbredt den er, som gør at der altid er nogen, som du kan spille med et eller andet sted i verden.

På den måde har du altid noget at lave, når du har en Playstation.

 

Massevis af spil

Stort set alle spil kommer til PS4. Det er kun de spil, som udelukkende kommer til Xbox, som du ikke kan spille. Men hvis du spørger os, så er spillene langt bedre til PS4.

I dag kan du også logge ind, og så kan du også spille alle de spil, som du spillede, da du var yngre. Det har givet konsollen en kæmpe betydning, da du både kan spille alle nye spil og alle de gamle klassikere.

 

Kæmpe bagkatelog

Det er da også her, at PS4 er så overlegent, for de har vanvittige mange spil helt tilbage fra dengang, hvor alle spillede Playstation 1. Senest har de genudgivet Crash Bandicoot i helt ny grafik, og det fik en fantastisk feedback fra internettet.
For her var et spil, som de lidt ældre kan huske for deres barndom med med den nye flotte grafik, som man har mulighed for i dag. Det er helt klart en udvikling, som vi kommer til at se mere fra i fremtiden, da de har mange fantastiske spil liggende.

Lukket for kommentarer.