Find et hjem med plads til dine interesser

Hvis du er på udkig efter dit næste drømmehjem, så skal du selvfølgelig overveje en række forskellige parametre, som gør dig tilfreds i dit nye hus eller lejlighed. Men hvad bør du egentlig holde øje med? Det kigger vi nærmere på i denne artikel. Til at starte med, bør du selvfølgelig have den rigtige boligadvokat, som kan hjælpe dig igennem salg og køb og varetage dine interesser. En boligadvokat står blandt andet for:

  • Rådgivning og vejledning. Når du skal sælge dit hus, vil din boligadvokat kunne fortælle dig, hvad der er klogest i de givne situationer. Han vil også kunne hjælpe dig ift. rettigheder og forpligtelser i forbindelse med dit køb
  • Rigtig mange har det svært med papirnusseri, og når man skifter bolig, er der uanede mængder af netop dette. Her vil boligadvokaten kunne træde til og gøre det for dig
  • En evig støtte. Hvis du kommer i tvivl om regler og love, kan du altid spørge din boligadvokat. Det giver dig en stor tryghed undervejs i forløbet.

Hvis du vil læse mere om boligadvokater og deres arbejde, kan du klikke her.

 

Få plads til din hobby

Når du vælger din bolig, skal du være sikker på, at den kan rumme de behov, du har og kommer til at have i fremtiden. Måske planlægger du og din samlever at få børn – eller flere børn – og det skal selvfølgelig tænkes med, hvis I gerne vil kunne blive boende i mange år ud i fremtiden. Det kan også være, I har brug for jeres egen have, hvor I kan boltre jer eller så forskellige grøntsager, og så er det her, I skal prioritere.

Rigtig mange mænd risikerer dog somme tider at måtte give afkast på nogle gode hobbyer, fordi pladsen i det nye fælles hjem bliver prioriteret anderledes. Det kan typisk være en PS4, som står for skud, når der både skal være plads til børneværelse, gæsteværelse og sminkerum. Sådan behøver det dog ikke at være. En PS4 fylder ikke alverden, og den kan nemt pakkes frem og tilbage efter behov. Om den skal stå i stuen er selvfølgelig en smagssag, men der er ingen grund til at skille sig af med den sjove hobby, fordi man flytter i nyt hjem.

Det samme gør sig gældende med andre hobbyer, som for nogle måske virker malplacerede i et familiehjem. Det kan være en boksebold eller pude, som ellers er et stort aktiv for dig, men som du ikke synes, du kan få plads til. Her er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad du ikke har lyst til at give afkald på. Det er oftest muligt at finde en løsning, så du kan beholde dine frirum.

Lukket for kommentarer.