Bliv PlayStation skribent

Nu har du chancen for at tjene penge på at skrive PlayStation-relateret indhold. Så længe du holder dig til Sonys PlayStation univers, har du frie hænder til at skrive om alt hvad du ønsker. Du kan skrive anmeldelser af de gamle konsoller PlayStation 1-3 eller anmelde diverse spil. Du kan sågar skrive om andre konsoller på markedet, så længe du husker at vinkle teksten til noget PS-relateret.

Vi leder altid efter folk med nye ideer, skrivelyst eller dem der bare virkelig elsker at game med vennerne eller familien. Du kan muligvis være en blogger med egen blog-platform, og du ønsker at sprede din viden udover dit eget site.

Du må selvfølgelig også gerne skrive gratis!

Tjen penge på PlayStation nu

*Vi betaler dig 80 kr. pr. 300 ord. Jo mere du skriver, jo mere tjener du 🙂

Vores eneste krav er:

1. Du skal rette dine tekster for grammatiske fejl.

2. Du skal minimum skrive 160 ord pr. tekst, og der er ikke noget loft for hvor lang artiklen må være. Vi har dog ret til at afvise artiklen, såfremt du “skriver for bare at skrive” og teksten derfor ikke er af god kvalitet.

3. Du skal lave en “sigende” overskrift om din tekst.

Hvordan fungerer det i praksis?

1. Du opretter dig som skribent lige her. (OBS – dit tilsendte kodeord kan være havnet i “uønsket mail” i din indbakke)

2. Du logger ind lige her. (Du kan altid ændre dit kodeord under “Brugere” og så “Din profil)  

3. Du klikker i venstre hjørne øverst på “Indlæg” og “Tilføj nyt”.

4. Du trykker på “Udgiv” i højre side, og der vil højst gå 3 dage før din tekst bliver lagt på hjemmesiden, sålænge din tekst opfylder de tre ovenstående krav.

5. Når du er 100 % færdig, sender du en e-mail til kontakt@ps-4.dk med navnet på din PS4-skribent-bruger samt dit rigtige fulde navn og reg. og kontonummer. Vi overfører pengene, så snart din artikel er godkendt.

Nej, vi kan ikke bruge dit konto- og reg. til andet end at overføre penge til dig. Tal med din bank, hvis du er i tvivl.