Top 10 mest populære PS4 spil

Er du en heldig ejer af en PlayStation 4 konsol, og er du helt på bar bund, når det kommer til de bedste PS4 spil? Vi har udarbejdet en top 10 over de mest populære udgivelser ud fra Sonys egen officielle best seller liste.

Alle fordelene ved de bedste spil

STOP – Stadig ikke købt en konsol? Tag et kig på vores forside og se alle priserne på en PS4.

Listen vil blive opdateret alt efter, hvilke spil der er mest populære og mest solgt indenfor de sidste 6 måneder. Alle mennesker har forskellige smag indenfor spil, men tag alligevel et kig forneden – det kan være, at du finder noget, som du kan lide.

Se de bedste spil fra de sidste 6 måneder

Det er svært at komme udenom de mest populære PlayStation spil, da disse er en garanti for mange timers underholdning alene eller sammen med vennerne. Hvis du klikker på spillene nedenfor, vil du blive taget til deres egen underside, hvor du kan læse mere info samt købe titlerne hjem.

arrow_orange
Top listen* Rating Spil Pris
*Denne liste er udarbejdet efter de mest solgte spil fra de sidste 6 måneder i følge Sonys egne informationer.
Nr. 1 Perfekt – 9.3 af 10 Watch Dogs 549 kr. Vis
Nr. 2 Perfekt – 9.1 af 10 Battlefield 4 549 kr. Vis
Nr. 3 Godt – 8.4 af 10 Assassin’s Creed III 549 kr. Vis
Nr. 4 Godt – 8.0 af 10 Fifa 2014 549 kr. Vis
Nr. 5 Godt – 7.7 af 10 Killzone: Shadow Fall 549 kr. Vis
Nr. 6 Godt – 7.6 af 10 Diablo III 549 kr. Vis
Nr. 7 Godt – 7.4 af 10 Driveclub 549 kr. Vis
Nr. 8 Middel – 7.3 af 10 InFamous: Second Son 549 kr. Vis
Nr. 9 Middel – 7.3 af 10 Thief 549 kr. Vis
Nr. 10 Middel – 6.9 af 10 Dragon Age III: Inquisition 549 kr. Vis

 

Uenig eller enig? Smid en kommentar!

Bare fordi de ovenfor nævnte spil er de mest solgte, behøver det nødvendigvis at betyde, at du er 100 % enig. Nogle fans foretrækker first-person-shooter og andre kan bedre lide rollespil eller adventure.

Såfremt du mener, at listen er absurd og burde blive revideret, beder vi dig smide en kommentar i feltet ovenfor. Kom gerne selv med nogle forslag til, hvilke spil der burde være de mest populære. Jo flere likes din kommentar får, jo mere tilbøjelige er vi til at revidere tabellen. På den måde kan vi i fællesskab finde de bedste PlayStation 4 spil i Danmark.

All time mest populære spil-serier

Top 10 listen ovenfor ændrer sig flere gange om året, men der er alligevel en liste, som aldrig ændrer sig. Det er all time mest populære spil-serier. Et udvalg af spil, som på grund af succes består af mange udvidelser og ekstra materialer. De fortjener at blive nævnt.

Grand Theft Auto spillene er produceret af Rockstar North Games og blev udgivet første gang i 1997. Selve spillet tager udgangspunkt i tredjepersons-action hvor formålet er, at styre hovedpersonen igennem forskellige missioner, der som regel indebærer kriminalitet.

Grand Theft Auto er blevet kritiseret af mange politikere, fordi det indeholder meget vold som fx likvideringer, bankrøverier og biltyverier (der af navnet Grand Theft Auto). I serien finder man spillene: Grand Theft Auto, Grand Theft Auto London, Grand Theft Auto 2, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto Vice City, Grand Theft Auto San Andreas, Grand Theft Auto Liberty City Stories, Grand Theft Auto IV og den kommende Grand Theft Auto V til PS4.

Find mere info om GTA på Wikipedia

The Elder Scrolls er en meget kendt action-rollespil, der er udviklet af firmaet Bethesda Softworks. Omtaler man spillet indenfor fansenes univers, kalder man det ofte bare TES.

Selve spillene består af rigtig mange titler, og går helt tilbage til 1994. Siden her serien fået en massiv tilslutning af fans, og den nyeste skud på stammen bliver The Elder Scrolls Online, som udkommer i 2013.

Spillet er som sagt action-rolle spil, og man har muligheden for at følge spillets historie, eller blot vandre væk og lave quests efter eget ønske. Spillet er kendt for at fokusere på detaljer, datoer og steder og formår at forbinde samfund, kultur og religioner, som man aldrig har set før i et spil. Det spændende ved serien er, at man virkelig kan bevæge sig i store områder modsat andre spil, hvor man nærmest skal følge en enkel vej. Alle spillene forgår på kontinentet Tamriel, som er opdelt i 9 provinser.

I serien finder man spillene: TES Arena, TEST II Daggerfall, TES III Morrowind, TES IV Oblivion og TEST V Skyrim. Der findes udvidelser til alle titlerne.

Find mere info om Elder Scrolls på Wikipedia

Derfor skal du købe de mest populære PS4 spil

Et billede af alle fordelene

Er du i tvivl om det er pengene værd eller om disse titler i virkeligheden er gode at spille? Mon ikke dine venner vil kigge lidt mere forbi, hvis du havde alle ovenstående spil. Vi har fundet et par gode forslag og årsager til, hvorfor du skal investere i top 10 ovenfor.

Du sparer tid og penge

Vores påstand, er at du sparer tid ved at købe de mest populære titler på markedet. Eftersom GameStop og andre lignende butikker dukker op rundt omkring i Danmark, så har det aldrig været nemmere at købe nye spil til konsollen.

Desværre, så går det udover ens egen tid, da der findes så mange forskellige spil, at man engang imellem køber et, som man måske ikke ender med at spille alligevel. Man spilder ikke kun sin egen tid, men også sine penge!

Fordelen ved at købe de bedste og mest populære PS4 spil er, at man har en større garanti for, at spillet rent faktisk er godt. Hvis man er i tvivl, kan man kigge på de forskellige PS4 anmeldelser og se efter, om titlen findes i top 10.

Flere udvidelser og bedre udnyttelse af konsollen

En anden fordel ved top 10 er, at man som regel får mere for pengene. Det betyder, at jo mere salg titlerne får, jo flere penge har spil-udviklerne at gøre med, og kan derfor udvikle videre på flere udvidelser. Sony giver ofte tilbud på udvidelserne, såfremt du har den første eller en af de tidligere udvidelser, og det kan kun betragtes som en fordel.

Danmarks billigste PS4 controllere

De mest populære games udnytter ligeledes konsollens fulde kraft og evner. Du kan regne med at grafikken derfor er i top, og at gameplayet fungerer 100 % godt hvad enten du spiller singleplayer eller multiplayer mode.

Endnu mere interaktion og konkurrence

Erfaringerne fra den tidligere konsol har vist, at de mindre populære spil ikke oplever samme interaktion med online gameplay. Dette risikerer du ikke med et populært spil, da rigtig mange spiller det, og du dermed lettere finder andre online.

Konkurrencen er også i top, og du kan bruge timer og atter timer på at konkurrere med andre online eller sammen med dine egne venner. Konkurrence-delen er utrolig vigtig i følge fansene, da dette forlænger levetiden for gamet.