Hvornår udkommer PlayStation 4?

Hvornår udkommer PS4

Officielt har Sony sagt, at PS4 frigivelsesdatoen vil blive så hurtigt som muligt, men de giver ikke nogen løfter for, om europæiske lande vil få en frigivelsesdato inden julen 2013, eller om vi bliver nødt til at vente til en gang i år 2014.

Hvor meget Sony kan nå at producere, og hvor meget der altså kan være på lager rundt omkring i de europæiske lande, har nok en indflydelse herpå, da dette netop var et problem i forbindelse med lanceringen af forgængeren PS3. PS3 blev solgt i USA og Japan til julesalget, men Europa og resten af verden måtte vente til året efter.

Ved PS4 pressekonferencen den 20. februar 2013, sagde Andrew House fra Sony intet om frigivelsesdagen, men da PS4-logoet, som netop var blevet offentliggjort, blev vist i baggrunden, stod det i forbindelse med teksten ”Coming Holiday 2013”. Det er dog som ovenfor nævnt ikke sikkert, at det gør sig gældende for de europæiske lande.

I et interview med Eurogamers har chefen for Sony Worldwide Studios Shuhei Yoshida sået tvivl om, hvorvidt det netop ville være tilfældet, at frigivelsen i de europæiske lande ville finde sted allerede i forbindelse med julesalget. Han sagde, at Europa er et utrolig vigtig marked for Sony, så de håber at vi vil kunne komme til at spille PS4, lige så snart den er tilgængelig, men at han ikke kan love noget, da de forventer at den først bliver lanceret i USA og Japan, hvormed Europa vil kunne komme til at skulle vente lidt.

En ting er at Sony ikke vil love, hvornår frigivelsesdagen ligger endnu, hvilket der kan være mange forskellige årsager til, men noget andet er, at de måske ikke ved det endnu, selvom vi kan have svært ved at tro på det. Det virker i hvert fald som om, at detailhandlerne heller ikke ved noget som helst endnu, hvilket man skulle synes de vidste, hvis Sony selv var klar over en frigivelsesdag, eftersom PS4 jo skal forhandles i deres butikker, hvormed der skal en masse ting på plads inden.

Et svar til Hvornår udkommer PlayStation 4?


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63