Diablo 3 udkommer til PlayStation 4

Det er efterhånden ikke længere en nyhed, men vi mener bestemt, at det er værd at få med. Diablo 3 udkommer til PlayStation 4 i 2014 – hvis du ejer den forgående konsol, kan du tage det helt roligt, for spillet udkommer også til 3eren.

Diablo 3 udkommer til PlayStation 4

Det blev annonceret af selveste Blizzard til Sonys PlayStation Meeting i februar måned. Rygterne florerer allerede videre til Microsofts Xbox, og i følge disse kan Xbox-fans også forvente at kunne spille Diablo 3.

Til annonceringen udtalte Chris Metzen, at spillet kørte perfekt på den nye konsol, og at alle kommende PS4 fans, skulle glæde sig til at game løs. Der blev desværre ikke vist noget fra spillet.

Se pressemeddelelsen her: Blizzard Entertainment Press Releases

En af de mere spændende nyheder til annonceringen fra Chris Metzen omhandlede muligheden for en 4 personers multiplayer del på en skærm. Det betyder altså, at man kan sidde og game løs med vennerne, uden at skulle spille på hver sin konsol.

Desuden lovede han at styringen og brugerfladen, skulle være fuldt ud optimeret til konsollen, og af fans kunne tage direkte kontrol over figuren i spillet. Chris sagde bl.a. efterfølgende: Diablo 3 har aldrig været så nemt at spille.

Efter Sony PlayStation Meeting udkom der en pressemeddelelse, at Diablo 3 til PS4 ville have alle de nyeste opdateringer, som PC-udgaven også havde. Blandt opdateringerne er Paragon-systemet og den brugerdefinerede Monster Power.

Konsoludgaven har dog ikke Auction House, og istedet er der mulighed for at bytte udstyr direkte med hinanden. Spillet kan desuden også games i både offline og online.

Fakts:

Diablo 3 til PS4 og PS4 kommer til at koste omkring 450-550 kr.

Diablo 3 udkom til PC allerede den 15 maj 2012, og blev i løbet af de første 24 timer, det hurtigst sælgende spil nogensinde. Omkring den 30-31 december 2012, var Diablo 3 solgt i mere end 12 mio eksemplarer.

Et svar til Diablo 3 udkommer til PlayStation 4


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63