Ny konsol kræver ikke fast internetforbindelse

Netforbindelse ps4

Da Diablo 3 udkom til PC i 2012, vækkede spillet meget vrede hos en større del af fanskaren. Spillet krævede nemlig konstant internetforbindelse, og det er en lærestreg, som Sony ikke vil begå, når den nye PlayStation 4 udkommer i 2013/2014.

Undersøgelser viser nemlig, at de færreste gamere ikke kan lide, at spille online.

Sony meddelte i deres senester nyheder om PS4 i februar måned, at konsollen ikke hele tiden skal være på nettet. Det er klart at, hvis man ønsker at få 100 % udnyttelse af gameplayet, er det en stor fordel af være forbundet til nettet.

Konsollen kan bl.a. downloade spil i standby mode eller lade dig få adgang til dine venners spil samtidig imens du selv “sidder” inde i dit eget game. Sonys chef Shuhei Yoshida fortæller i et interview, at det hele kan tilpasses efter spillerens ønsker.

Chefen udtaler også, at han sagtens kan forstå, at mange fans ønsker at være offline, og det er lige præcis derfor, at de har valgt at fremstillet PS4eren på den måde. Hvis man ikke vil være forbundet, kan man sagtens være fri for det.

En af Sonys mange forcer er, at de altid har været dygtige til at lade fans tilpasse deres systemer, til den aktuelle gameplay. Faktisk langt bedre end deres konkurrenter, der før i tiden har fået meget kritik på dette punkt.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar