Stor interesse for PS4 hos GameStop butikken

De seneste tal fra marts 2013 viser, at der allerede er 600.000 danskere, som har vist interesse for den kommende PlayStation 4 konsol. De danske fans har meldt sig til GameStops nyhedsbrev, som giver dem en mulighed for at forudbestille konsollen med spil med det samme de officielle datoer for udgivelsen bliver offentliggjort.

GameStop fans playstation

Tony Bartel, som er GameStops øverste chef fortæller bl.a. i en pressemeddelelse, at selvom fansene endnu ikke har set konsollen, så er de meget spændte på at høre mere. De oplever en stor stigning af tilmeldinger på deres nyhedsbrev, og de 600.000 er en helt ny rekord.

I den selvsamme pressemeddelelse udtaler Sonys øverste chef i udviklings-afdelingen i USA, at han hellere ikke er på nogen måde overrasket over de høje tal på trods af, at der endnu ikke er særlig mange detaljer ude vedrørende PS4.

Vi kender endnu ikke helt præcis datoen for lanceringen, og der hersker utrolig mange rygter på nettet om konsollen først udkommer i USA eller i Japan. Hvis det bliver USA, så er det første gang nogensinde at Sony har valgt at lancere udenom Japan, som jo er PlayStations hjemland.

På vores forside kan du læse alle de fede detaljer om PlayStation 4.

 

Et svar til Stor interesse for PS4 hos GameStop butikken


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63