Plants vs. Zombies 2 udkommer til juli

et billede af Plants Vs Zombies 2

Et af de mest populære “mindre” spil til mobilen har været Plants vs. Zombies. Heldigvis ser det ud til at PopCap byder velkommen til fortsættelsen af det tower-defence spil, som er blevet downloadet flere millioner gange.

Fortsættelsen Plants vs. Zombies 2 udkommer til juli ifølge udviklerne, som ellers har været stille på det seneste, da vi sidste sidst hørte noget fra dem i august måned 2012.

Udviklerne har kun kommenteret en smule på udgivelsen, men alligevel forlyder det at spillet OGSÅ kan spilles til computer/konsol, og dermed ikke kun til tablets og mobiltelefoner, som vi ellers er vant til.

Det første spil fik utrolig meget succes tilbage i 2009, og blev allerede downloadet mere end 300.000 gange til Iphone de første 9 dage. Siden er spillet også kommet i en HD-version til Ipad.

Se sjov teaser traileren for Plants vs. Zombies 2:

Link

Et svar til Plants vs. Zombies 2 udkommer til juli


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63