Wolfenstein: The New Order kommer til PlayStation 4

Wolfenstein-The-New-Order spillet

Det seneste spil udkom i 2009 og fejlede på mange måder, men det virker til, at 2013 bliver året hvor Wolfenstein får comeback. Det er netop blevet offentligt af firmaet bag det kendte kult-spil Bethesda at WolfenStein: The New order udkommer i slutningen af året.

Det er kun officielt at spillet udkommer til PS3, Xbox 360 og PC, men mon ikke udviklerne også arbejder på en super elegant PS4 spil version. Selve udviklingen foregår hos MachineGames (grundlagt i 2009), som ellers er kendt for at have lavet Chronicles of Riddick.

Selve historien tager udgangpunkt i en alternativ form for verdenshistorie, hvor 2. Verdenskrig blev vundet af nazisterne, som så har skabt en ny verdensorden. Du har atter engang rollen som B.J. Blazkowicz (ham spiller du også i de gamle Wolfenstein spil), og så skal du ellers dræbe den ene nazist efter den anden i en modoffensiv i Europa.

B.J. Blazkowicz i WolfenStein

B.J. Blazkowicz er tilbage!!!

Bethesda har ligeledes udtalt at der kommer helt nye våben til spillet, som også har overnaturlige kræfter. Du skal skyde dig igennem mange fæstninger og kæmper mod store antal af fjender. Udviklerne lover flere detaljer, så snart vi nærmer os sommeren 2013.

Se traileren til WolfenStein: The New Order

Ingen Multiplayer oplevelser med WolfenStein: New Order

Selve spillestilen ser ud til at blive som i det kendte Bioshock: Infinite. Ingen multiplayer del og kun rendyrket singelplayer. Dette er ret utroligt da de ældre versioner af WolfenStein som Return to Castle Wolfenstein i 2001 og de andre tilbød multiplayer-modes.

Disse detaljer er blevet bekræftet af MachineGames overfor GameSpot.

Hvorfor vi ingen multiplayer-del får i spillet vides endnu ikke. Men ser vi tilbage på firmaet, så har mange af udviklerne en del kritik bag sig. Deres tidligere spil som Chronicles of Riddick og The Darkness fik meget kritik for multiplayer delen.

Udviklerne kunne derfor ansætte nye folk til at lave multiplayer delen eller fokusere udelukkende på singleplayer delen – som de så også har gjort. De er  dog ikke de eneste, da vi efterhånden ser flere og flere spil have singleplayer uden mulighed for flere spillere.

Find mere info om spillet:

Et svar til Wolfenstein: The New Order kommer til PlayStation 4


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63