Kaspersky og Watch Dogs arbejder sammen!

Der er ikke længe til Ubisofts spil Watch Dog rammer PC og de forskellige konsoller, og alt tyder på at skaberne Ubisoft ikke lader noget som helst til tilfældighederne. Gamer virksomheden Ubisoft har talt med KasperSky Labs – der har udviklet et virusprogram af samme navn – og sammen har de formet hackinguniverset i Watch Dogs.

Watch Dogs og Kaspersky Labs

I følge Ubisofts senior producer Dominic Guay, så er målet at hacking i spillet, skal være så realistisk som overhovedet muligt. Man skal nærmest føle, at man er en rigtig hacker.

I følge rygterne var det en teknisk diskussion imellem Ubisoft og KasperSky Labs, hvilket har medført at hovedpersonen i spillet bruger fuldstændig de samme metoder, som vi ser fra de forskellige hackergrupper som fx Anonymous.

Læs også: Grafikken i Watch Dogs bliver bedre til PS4

Dominic Guay udtaler også de ramte rigtigt på mange punkter hvad hackingen angik, men engang imellem tog de fejl, og det blev hurtigt rettet til fra KasperSky Labs side.

Selve spillet Watch Dogs tager udgangspunkt i Chicago som bliver styret af et computersystem. Du kan som spiller hacke løs med din mobiltelefon eller computer og andre på forskellige ting som trafiklys, togtrafikken eller indstille kameraerne rundt omkring i byen. En super ved detalje er, at du også kan scanne folk på gaden og på den måde få oplysningerne om dem.

I øjeblikket er der en stor diskussion på nettet om dette spil muligvis er en efterfølger til Grand Theft Auto serien, da begge foregår i en stor sandbox-agtig-verden. Spillet Watch Dogs udkommer til november og vil naturligvis kunne findes til PlayStation 4.

Et svar til Kaspersky og Watch Dogs arbejder sammen!


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63