PS4 spil bliver gratis med free-to-play

Det skal ikke være en hemmelighed at Sony og Microsoft i fremtiden kommer til at gøre en ekstra indsats for at realisere free-to-play foretningsmodellen indenfor PlayStation 4 spil. I følge begge virksomheder er det nemlig konceptet, som fansene skal vænne sig til i den nære fremtid.

Lige nu er begge firmaer i gang med at forhandle med nogle af de helt store spilfirmaer, hvor slutresultatet angiveligt skal være at allerede eksisterende spil, også skal overføres til dette koncept. Dette skal overtage den nuværende model, som man køber spil over et engangsbeløb igennem butikkerne eller online.

Lederen Mark Rein hos Unreal Engine fra Epic Games bekræfter ovenstående oplysninger i et interview hos engelske Game Horizon.

Vi kommer altså til, at se denne udvikling på fremtidens konsoller, og det bliver helt sikkert den mest fortrukne måde at købe spil på. Mark Rein siger også, at både Sony og Microsoft i fremtiden vil gøre brug af denne model.

Men hvad er free-to-play egentlig?

Free-to-play til PlayStation 4 og andre konsoller fungerer ganske simpelt. Du kan downloade spillet gratis, men for at få det 100% fulde potentiale af spillet, kan du købe ekstra dele. Disse kunne være ekstra baner, våben eller noget helt andet.

Du skal betale mindre beløb (som vi kender det fra Itunes), og dermed “selv bestemme” hvor stor en del af spillet, du gerne vil game. Fx kommer spillet DUST 514 til at gøre med free-to-play.

Vi kommer til at høre meget mere om denne nye forretningsmodel til E3-messen i begyndelsen af Juni, og vi glæder os!

Et svar til PS4 spil bliver gratis med free-to-play


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63