Sammenligning af grafikken mellem PS1, PS2, PS3 og PS4

Forleden dag surftede jeg rundt på YouTube og faldt over denne video, som sammenligner grafikken mellem PlayStation 1, PlayStation 2, PlayStation 3 og vores alle sammens favorit 😉 PlayStation 4.

Det er utroligt hvor stort det grafiske spring mellem PS one og PS4 er, men der er vist ingen tvivl om, at vi stadigvæk elsker de første konsoller, da de vækker nostalgiske erindringer tilbage fra vores barndomstider.

Selve videoen tager udgangspunkt i spil som Grand Theft Auto, Killzone, Crash Bandicoot, Grand Turismo, Knack etc.

Hvad synes I om udviklingen?

Et svar til Sammenligning af grafikken mellem PS1, PS2, PS3 og PS4


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2174): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63