De første indtryk af Playstation 4

Playstation 4 udkommer nu på fredag i USA, hvilket betyder at flere og flere PS4 unboxing videoer er dukket op og nu begynder de første anmeldelser også så småt at dukke op.

Vi har på denne side samlet nogle af de første indtryk anmelderne og andre har af Playstation 4, PS4 tilbehør og PS4 spil. Det vil ikke være anmeldelser i den forstand, da (de gode) anmeldelser først vil komme i uger efter lanceringen af Playstation 4.

Engadget – Amerikanske Engadget har haft fornøjelsen af at have Playstation 4 næsten en helt uge inden udgivelsen. Derfor har de lavet et par artikler som beskriver deres første indtryk af den nye spille konsol. Det er også blevet til en video, som du kan se nedenfor:

Engadget roser konsollen til at være i et lækkert design og er helt lydløs. Det er kun ganske få lyde når man indsætter spil, at man kan høre den. De fortæller også at loading af spil er meget hurtigere end vi er vant til fra PS3.

DualShock 4 (PS4 controlleren) er utrolig lækker og har fået nogle opgradering som man har ønsket sig længe. Den indbyggede højtaler giver ikke fantastisk lyd, men det er nok hvad man kan forvente af en lille højtaler i controlleren. De nævner at batteritiden på controlleren ikke er fantastisk, men de elsker at man kan lade sine controlleren op selvom PS4 konsollen er i standby.

De har også leget med Playstation Camera, som de nævner kan være sjovt for bestemte brugere. Især PlayRoom spillet er sjovt for den yngre generation.

Et svar til De første indtryk af Playstation 4


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2174): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63