Playstation 4 anmeldelser – læs alle PS4 reviews her!

Playstation 4 er lige landet på det amerikanske marked. Alligevel har flere medier haft fingrene i PS4 det meste af ugen, og er klar med deres dom.

Samtidig har vi lavet denne side for at kunne opdatere den løbende med forskellige anmeldelser af Playstation 4.

Hvis du ønsker at se de forskellige anmeldelser i deres komplette form, så skal du klikke på mediernes navn.

Engadget – Er hos bekendt det første medier som havde fat i en Playstation 4 og har allerede lavet første håndsindtryk af PS4 og nu også en anmeldelse.


Engadget har leget med Playstation 4 i en uge, og de er fuldstændige sikre på at PS4 er alle pengene værd. Man får en hurtig og kraftig lille PC med et ekstremt bruger venligt interface.

Gizmodo
Gizmodo udtaler i deres anmeldelse at hvis man pt. sidder ved en PS3 eller Xbox 360 så er Playstation 4 virkelig et stort skridt mod bedre grafik og en meget hurtigere konsol. Spillene er i meget bedre kvalitet end hvad man er vant til se på de ældre konsoller.

Ars Technica
Ars Techinica roser Playstation 4s lækre design, hvor bl.a. forsiden er blevet meget minimalistisk uden store knapper og logoer. Den ser direkte lækker ud i stuen!

Polygon

Polygon har lavet en rigtig lækker anmeldelse af Playstation 4 i videoen ovenfor og på deres egen hjemmeside. De roser Playstation 4 for nogle af de mange nye tiltag som gør det nemmere at spille sine spil. Bl.a. den bedre controller. Samtidig synes de der mangler spil her ved udgivelsen, og derfor kan de ikke give Playstation 4 top point.

Et svar til Playstation 4 anmeldelser – læs alle PS4 reviews her!


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2174): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63