Elgiganten sælger Playstation 4 bundle på udgivelsesdatoen!

Nu er der kun en uge til alle os som ikke er amerikanere, kan få fat i en Playstation 4. Eller – det er i hvert fald næste fredag at den bliver udgivet i hele Europa! Elgiganten har i dag offentlig gjort at de sælger PS4 allerede næste fredag.

Følgende status er dukket op på Elgigantens Facebook side her fredag kl 12 – kun 7 dage før Playstation 4 udgives i bl.a. Danmark, England og Tyskland. Vi har hørt meget omkring Playstation 4 og alle de mange forudbestillinger – derfor har der gået rygter om at det ikke ville være muligt at få fat i en Playstation 4 på udgivelsesdagen, hvis ikke man havde bestilt i forvejen.

Det ser dog ikke ud til at være helt tilfældet alligevel – i hvert fald har Sony øremærket 1000 styk Playstation 4 konsoller som de sælger først-til-mølle i alle deres 29 varehuse d. 29/11 kl 10.00. Jeg vil anbefale man dukker op i rigtig god tid, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at være de første danskere med en Playstation 4! Der er kun ca. 30 konsoller i hver butik, så der kommer helt sikkert til at være kø inden butikkerne åbner.

ps4bundleelgiganten

Elgiganten skriver også at de kun sælger Playstation 4 som en bundle (pakke) med en ekstra PS4 controller og et valg frit PS4 spil. Det sælger de til en samlet pris på 4.999 kr. Mange har skrevet på Elgiganten status, at de synes det lyder som en alt for høj pris. Prisen er også i den høje ende, men absolut ikke usandsynlig. Skulle man købe den samme pakke hos fx Coolchop, så ville prisen være ca. 4700 kr. alt efter hvilket spil man vælger. Nogle spil er dyrere end andre spil.

Når man tænker på at man så bliver én af de første danskere med en Playstation 4, så synes jeg de 300 kr oven i er godt givet ud.

Elgiganten har fået utrolig mange forudbestillinger, så de kunne sagtens bare sende de 1000 styk konsoller ud til de kunder som allerede har bestilt. Den løsning har de ikke valgt, da mange ikke har fået forudbestilt og derfor er der nu en chance for alligevel at få fat i PS4 på udgivelsesdagen.

Vi forventer at andre butikker vil lave lignende Playstation 4 salg på næste fredag – men vi skal nok skrive herinde så snart vi hører noget.

Et svar til Elgiganten sælger Playstation 4 bundle på udgivelsesdatoen!


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2174): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63