Anmeldelser af de første Playstation 4 spil

Vi har tidligere talt en helt del om nogle af de mange spil udkommer samtidig med Playstation 4. PS4 udkom på det amerikanske marked i sidste uge, og derfor har vi nu samlet en oversigt over de forskellige anmeldelser af de nuværende Playstation 4 spil.

Vi har valgt at lave en samlet oversigt over de nuværende Playstation 4 spil sammen med en gennemsnitlig score for hvad de forskellige anmeldere har givet de forskellige spil. Konsolkrigen mellem Xbox One og Playstation 4 er ikke kun et kamp om hvilken konsol som er mest kraftig, endnu mere vigtigere er nemlig hvilke spil som kommer til hvilken konsol. De bedste spil giver som regel den bedste konsol.

PS4 spillene nedenfor er listet udfra deres gennemsnitlige score hvor den maksimale score er 100. Vi har linket til de forskellige reviews oversigter, så du kan lære anmeldelserne i deres fulde længde.

Flower (92/100)
Flower handler om at “ride” på bølgen, som i dette tilfælde er vinden. Det er et spil tidligere udgivet på PS3, men med den forbedrede hardware i Playstation 4 gør Flower værd at spille.

FIFA 14 (88/100)
Alle kender næsten Fifa som er et af de mest populære konsolspil der findes. FIFA 14 har været udgivet til de ældre konsoller i et stykke tid, men de nye konsoller har fået den helt nye spilmotor som gør grafikken SÅ meget bedre.

Du kan læse mere om FIFA 14 spillet her

Battlefield 4 (87/100)
Battlefield er også af de helt store EA satsninger i år. Det har været længe undervejs, og byder på nogle helt nye funktioner og fantastisk grafik!

Du kan læse mere om Battlefield 4 spillet her

NBA 2K14 (85/100)
Er du til basketball, så bør du helt sikkert kigge nærmere på dette spil. Det har fået nogle rigtig flotte anmeldelser, og skulle byde på en meget mere realistisk tilgang til basketball på konsollen.

Need for Speed:Rivals (84/100)
Hvem elsker ikke hurtige biler? Det nye Need for Speed:Rivals har også fået nogle lækre anmeldelser og er det bedste bilspil du kan få til din Playstation 4 lige pt.

Du kan læse mere om Need for Speed: Rivals spillet her

Resogun (83/100)
De små spil har spås en stor succes på Playstation 4. Resogun er slet ingen undtagelse, som anmelderne har taget rigtig godt imod på trods af et er et meget simpelt spil.

Assassins Creed IV: Black Flag (82/100)
Dette spil har været længe undervejs, og mange har glædet sig til at få spillet i endnu flottere grafik. Det er nu muligt med Playstation 4, så køb dette spil hvis du ønsker et flot spil med en god historie.

Du kan læse mere om Assassins Creed IV: Black Flag spillet her

Call of Duty: Ghosts (79/100)
Call of Duty-serien er også kendt blandt mange gamere. Udover Battlefield 4 så får du ikke et så gennemført et first-shooter spil som dette nye CoD Ghosts.

Du kan læse mere om Call of Duty: Ghosts spillet her

Madden NFL 25 (78/100)
Spil amerikansk fodbold på din Playstation 4 med dette spil. Som man ser det med FIFA, så byder Madden NFL hvert år på endnu bedre styring af spillerne og bedre grafik.

Killzone: Shadow Fall (73/100)
Sonys store satsning med Killzone som de tidligere har haft stor succes med. Det nye Shadow Fall er bestemt også et spil værd, som man kan bruge mange timer på.

Du kan læse mere om Killzone: Shadow Fall spillet her

Knack (56/100)
Knack er også en af Sonys store PS4 satsning. Det er bl.a. Sonys hoved-arkitekt Mark Cerny som står bag spillet. Det er et spil som rammer en meget bredmålgruppe, og nok også derfor at de hardcore gamere ikke hopper så nemt på.

Man skal huske at der er flere spændende Playstation 4 spil på vej. Blandt andet det meget omtalte Watch Dogs, som er blevet udsat til første kvartal af 2014.

Et svar til Anmeldelser af de første Playstation 4 spil


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63