Bilka sælger også Playstation 4 på fredag!

Det er kun få dage siden vi kunne fortælle at Elgiganten har 1000 styk Playstation 4 konsoller, som de sælger ud af på udgivelsesdagen på fredag. Vi har fået bekræftet at også Bilka sælger Playstation 4 på fredag til de hurtige!

ps4-bilka

Som det ses i ovenstående, så sælger Bilka Playstation 4 på fredag til de kunder som ikke har forudbestilt eller skrevet sig op på diverse ventelister. De har ikke et antal, men “stærkt begrænset antal” betyder at man skal være rigtig hurtig ude!

Bilka og Elgiganten er måske ikke de eneste som sælger Playstation 4 direkte fra hylden på fredag. Mette Bergholt Buhl fra Nordisk Film som er den nordiske distributør for Sony har udtalt:

Der har vist sig at være en kæmpe efterspørgsel, og vi kan ikke garantere, at folk kan få fat i en konsol fra dag et, hvis ikke man har forudbestilt en. Men ifølge vores oplysninger, så burde der være nogle butikker, der vil have den til salg her den 29. november.

Vi holder jer selvfølgelig opdateret her på siden, så snart vi hører om flere forhandlere med Playstation 4 konsoller til salg på fredag!

Et svar til Bilka sælger også Playstation 4 på fredag!


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2174): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63