Endnu større chance for at få PS4 hos Elgiganten på fredag!

Vi har indtil videre kun hørt om Elgiganten og Bilka som sælger Playstation 4 dirkete fra hylden på udgivelsensdagen nu på fredag. Du får de største chancer for at få en PS4 hos Elgiganten!

ps4bundleelgiganten

Som vi skrev den anden dag, så ville Elgiganten have 1000 styk PS4-konsoller til salg nu på fredag d. 29/11. Vi har dog fået et tip om det dette tal er blevet endnu højere, eftersom Elgiganten har været ude og fået forhandlet sig endnu flere styk hjem. Roger Rasmussen, entertainment-chef i Elgiganten, har udtalt følgende til:

“Vi har arbejdet på højtryk for at skaffe så mange PlayStation 4 hjem til vores kunder som overhovedet muligt, fordi interessen har vist sig at være helt overvældende, og det er derfor en stor glæde at have fået 300 ekstra, så vi nu har en samlet pulje på 1.300 styk som fordeles jævnt ud til vores 29 varehuse rundt om i landet.”

Som det ses ovenfor vil der altså være 1300 PS4 bundles til danske PS4 fans ude i Elgigantens 29 varehuse på fredag! Deres PS4 bundle består af en PS4-konsol med ekstra controller og valgfrit spil. Vi anbefaler kraftigt at man dukker op i god tid, da nogle varehuse kun vil have 25 styk mens andre vil have op til 100.

God PS4 jagt på fredag!

Et svar til Endnu større chance for at få PS4 hos Elgiganten på fredag!


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63