Expert også klar med Playstation 4 salg i morgen!

Nu har jeg skrevet en del om både Elgiganten og Bilka som sælger PS4 konsoller direkte fra hylderne på udgivelsesdagen i morgen, fredag d. 29/11. Men de er ikke de eneste – Expert er også med!

Jeg har tidligere på ugen sendt en mail til Expert kæden, hvor jeg fik svaret at de havde bestilt Playstation 4 konsoller til udgivelsen i morgen, men det ikke var sikker på at få leveret. Det ser dog ud til at være tilfældet, for hvis man besøger expert.dk i dag, vil man se en banner hvor de fortæller at de har PS4-konsoller til salg i morgen.

Jeg har været i telefonisk kontakt med Expert og kan fortælle at deres pris bliver 3.999 kr. for Playstation 4 konsollen. De kunne ikke oplyse hvor mange antal de ville få per butik, så det gælder nok desværre om at være rigtig hurtig ude! Det gælder selvfølgelig også i Elgiganten PS4 salg og Bilka PS4 salg.

Det er dog ikke alle deres butikker som vil modtage Playstation 4 konsoller, men nedenfor er en liste over de Expert butikker som vil sælge PS4 i morgen:

Jylland
Expert Aarhus C (Bruuns)
Expert Aarhus
Expert Herning (Centret)
Expert Brovst
Expert Tønder
Expert Grindsted
Expert Give

Fyn
Expert Odense NV (Tarup)
Expert Odense SØ (Roseng.)
Expert Frederiksværk
Expert Assens
Expert Nyborg
Expert Ringe
Expert Kerteminde

Sjælland
Expert Nykøbing Sj
Expert Lyngby
Expert Frederiksberg
Expert Jyderup
Expert Næstved
Expert Kalundborg
Expert Vordingborg
Expert Faxe
Expert Stege
Expert Haslev

Færøerne
Thorshavn

28 Svar til Expert også klar med Playstation 4 salg i morgen!


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63