Så blev det Playstation 4-dag – se vores PS4 her!

Det har været et par lange uger siden Playstation 4 blev udgivet på det amerikanske marked – heldigvis blev det i dag, at PS4 blev udgivet i store dele af resten af verden. Her i blandt selvfølgelig Danmark, og derfor har jeg været ude og få fat i en PS4 konsol.

Jeg har hørt rygter om at 5.000 styk Playstation 4 konsoller skulle være kommet til Danmark i dag. Langt de fleste af disse er blevet solgt som forsalg til de hurtige som nåede at forstille en PS4 konsol allerede i morges. Til de som ikke har været så hurtige ude, så har der bl.a. været salg ved Bilka, Elgiganten og Expert.

Jeg fik fat i vores Playstation 4 i Elgiganten for at sikre os vi kunne få den hurtigt muligt. Der stod rigtig mange i kø, og flere har stået der siden midnat. Elgigantens bundle bestod af en PS4 konsol, ekstra controller og valgfrit spil.

Det valgfrie spil blev til FIFA 14, da jeg valgte at springe over at købe det til PS3 for i stedet for spille det på PS4. FIFA 14 PS4-udgaven byder desuden på en helt ny grafikmotor, hvilket betyder langt flere grafiske detaljer i spillet både på og udenfor banen. Du kan læse mere om FIFA 14 til PS4 her.

Vi har ikke lavet en decideret unboxing video, da rigtig mange andre har lavet Playstation 4 unboxing videoer. Vi har i stedet taget nogle få billeder som viser indholdet af den danske udgave af Playstation 4:

Jeg håber at de af jer som har forudbestilt Playstation 4 OG de af jer som har været heldige at få Playstation 4 i dag

Et svar til Så blev det Playstation 4-dag – se vores PS4 her!


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63