Playstation 4 er en kæmpe succes med 2.1 million solgte PS4

Nu kan der snart ikke være flere som ikke kender til Playstation 4 på den ene eller anden måde. Playstation 4 er blevet solgt i 2.1 millioner eksemplarer i hele verden.

Sony startede i USA d. 15/11 som det første sted i verden at sælge Playstation 4. Det blev hurtig til et kæmpe succes med over 1 million solgte PS4 konsoller inden de første 24 timer.

I fredags (29/11) blev det de meste af resten af verdens tur til at få fat i Playstation 4, hvilket betyder at der er blevet solgt 2.1 millioner PS4 konsoller i hele verden indtil videre. Dermed er Sonys Playstation 4 den hurtigst sælgende konsol nogensinde.

Desuden ser det kun ud til at tallene vokser. Flere lande har ikke kunne få nok PS4-konsoller hjem til den store efterspørgsel. Det betyder at alle de interesserede i at købe PS4 eller give PS4 i julegave, måske ikke har mulighed for at få købe den inden jul.

Den store interesse for Playstation 4 på udgivelsesdagen har heller ikke helt ufarlig alle steder. Flere steder i verden har det været først-til-mølle for at få fat en konsol. Som det kan ses nedenfor, så gælder det om at være hurtig:

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar