Elgiganten får flere PS4 konsoller nu på fredag!

Så er der gode nyheder til de hungrende Playstation fans som ikke har fået fat i den nye Playstation 4 endnu. Elgiganten som tidligere solgte en stort parti PS4 konsoller på udgivelsesdagen d. 29/11, er klar med endnu et parti på fredag d. 13/12.

Skærmbillede 2013-12-09 kl. 13.35.52

Ovenstående er kun lige blevet slået op på Elgigantens Facebook side, hvor de fortæller at de har 1.000 PS4 konsoller til salg på fredag d. 13/12. Det drejer sig om en PS4 Killzone bundle med et ekstra valgfrit spil og en ekstra PS4 controller. Elgigantens pris lyder på 5.499 kr, hvilket næsten er den samme som sidste gang hvor de solgte den til 4.999 kr. dog kun med ét valgfrit spil.

Ved deres sidste salg af Playstation 4 havde de 1.300 PS4 konsoller til hele landet, hvor der viste sig at være store køer ved alle deres varehuse. Denne gang har det altså kun 1.000 styk, som betyder at man skal stå tidligt op for at have forhåbninger om at få en Playstation 4 med hjem.

Held og lykke til de af jer som trodser kulden for at komme ud og få fat i en Playstation 4!

2 Svar til Elgiganten får flere PS4 konsoller nu på fredag!


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63