De bedste PlayStation 4 spil i 2013

Der har været bred enighed om, hvilke spil, der har fortjent en placering på listen over de bedste spil til PlayStation 4 i 2013.
Der er særligt én udgivelse, der har taget anmeldelserne og spillernes pust og givet dem den tilbage igen, og det er Assassin’s Creed IV: Black Flag, der er en længeventet tilføjelse til Assassin’s Creed-serien.

Det bedste PlayStation 4 spil lanceret i 2013

Som nævnt, så er Assassin’s Creed IV: Black Flag blevet kåret som 2013’s bedste PS4-spil, og der er heller ingen tvivl om, at det er det absolut bedste spil i Assassin’s Creed-serien. Havde du spurgt en fan af serien i starten af året, så havde du dog fået et andet svar – svaret havde højst sandsynligt være, at det bedste spil i serien frem til det pågældende tidspunkt var Assassin’s Creed II. Men nu er svaret et helt andet.

Dette kan vi takke Assassin’s Creed IV: Black Flag for. Spillet har introduceret en mulighed for udforskning af det åbne hav og du kan også udføre forskellige nye sideaktiviteter, så det er uden tvivl det bedste Assassin’s Creed i flere år. Det er en ambitiøs spiludgivelse, der indeholder flere timers underholdning og en kæmpe verden at udforske. Spillet har taget et stort spring frem og der er sket rigtig meget, hvilket seriens fans har ventet længe på. Ydermere, så er spillet også et rigtig godt spil selv uden kendskab til tidligere udgivelser.

De resterende 4 pladser

På de resterende pladser finder vi følgende spil: Battlefield 4, Fifa 14, Resogun og NBA 2K14, der alle sammen er interessante udgivelser. Battlefield 4 er et længeventet spil og det har bestemt ikke været nogen skuffelse, hvilket Fifa 14 i den grad heller ikke har været. De fire nævnte spil har kæmpet hårdt om pladserne og deres evalueringer lå afsindigt tæt op ad hinanden.

Et svar til De bedste PlayStation 4 spil i 2013


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63