Sony har solgt over 4 millioner PS4 konsoller

Sony har opgivet, at de har solgt mere end 4,2 millioner eksemplarer af deres populære konsol, PlayStation 4, ved udgangen af 2013. Til sammenligning, så er det i den samme periode lykkedes Microsoft at sælge 3 millioner eksemplarer af deres konsol, Xbox One. Der blev endda solgt lidt mere end 1 million eksemplarer af PlayStation 4 på de første 24 timer (der blev også solgt mere end 1 million eksemplarer af Xbox One på dag ét, men derefter faldt salgstallene dog), hvilket gør den til den mest sælgende konsol i hele Storbritanniens historie. I denne betragtning skal man naturligvis også vælge at inddrage, at Xbox One er en kende dyrere end Sonys PlayStation 4.

Det betyder, at selvom Sony har haft svært ved at følge med den store interesse for deres PS4, så er det på ganske få måneder lykkedes dem at sende over 4 millioner PlayStation 4-konsoller ud af butikkerne verden over. Dette oplyser Sony Computer Entertainment President Andrew House på en pressekonference ved CES, i hvilken forbindelse han også angiver, at der i samme periode er blevet solgt mere end 9,7 millioner spil til konsollen. Der er naturligvis både tale om salg af fysiske spil såvel som downloads gennem PlayStation Store.

Der er allerede en lang række store titler, der er blevet udgivet til PlayStation 4. Dette inkluderer blandt andet spil såsom, Call of Duty: Ghosts, Assassin’s Creed IV: Black Flag, Battlefield 4 og FIFA 14. Der er naturligvis ingen tvivl om, at disse spil har været med til at løfte salget af spil, der er kompatible med PS4 gevaldigt. Ydermere, så tilføjer Sony også at de har registreret en stigning på mere end 90 procent i antallet af brugere, der vælger at tilmelde sig deres PS Plus-abonnement.

Et svar til Sony har solgt over 4 millioner PS4 konsoller


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63