Her er spillene vi venter på i 2014 til PS4

Vurderet ud fra et spilmæssigt synspunkt (og det, der allerede er blevet offentliggjort), så bliver 2014 et formidabelt år. Der er mange ventede spil til blandt andet PlayStation 4, der bliver lanceret i løbet af 2014, og de første interessante spil er allerede blevet lanceret, så det tegner allerede godt.

Tomb-Raider-Definitive-Edition_2013_12-07-13_003 (1)

Tomb Raider: Definitive Edition
En af de store udgivelser i 2014 er Tomb Raider: Definitive Edition, der får en interessant opdatering. Blandt andet bliver Lara’s karaktermodel lavet fuldstændig om, omgivelser bliver mere visuelt interessante og alle de originale DLC-pakker fra den originale version er inkluderet i dette spil. Dette betyder, at det virkelig er den definitive version af Tomb Raider, så hvis du har misset de foregående udgivelser, så er dette den ideelle mulighed for at indhente det tabte.

The-Crew-PS4

The Crew
Hvis du elsker bilspil med en stor åben verden, hvor du har mulighed for at udfolde dig, så er The Crew lige noget for dig. Du har næsten hele USA som legeplads, når du kører rundt i The Crew – faktisk tager det hele 90 minutter at gøre fra den ene til den anden ende af banen med tophastighed. Detaljerne er formidable og grafisk set af dette et af de smukkeste bilspil, der nogensinde er blevet lanceret til en form for konsol.

the_witcher_3_-_wild_hunt-22801576-frntl

The Witcher 3: Wild Hunt
Denne udgivelse har været ventet blandt series fans og det ser bestemt heller ikke ud til at blive nogen skuffelse – hverken for de eksisterende fans eller for dem, der vælger at springe i The Wither-verdenen for første gang. Apropos verdenen, så kan du forvente en verden, der er cirka 25% større end Skyrim, hvilke er mere end 100 gange større end i de forrige udgivelser i The Witcher-serien.

The-Evil-Within-PS4

The Evil Within
Hvis du er til spil, der indeholder gys og masser af blod, så er The Evil Within bestemt noget at vente på. Der er ingen tvivl om, at The Evil Within er ét af de smukkeste spil, der nogensinde er set, så hvis du også sætter pris på detaljer og højopløselig grafik, så er der ingen tvivl om, at The Evil Within vil få dig til at åbne øjnene for alvor. Derudover, så er spillets gameplay utrolig flydende.

4467049

Tom Clancys The Division
Du har med garanti hørt om Tom Clancy-spillene. Det er et spil, der er mange delte meninger om – nogle mener, at det er opreklameret, mens andre synes det er en række formidable spil. Der er dog bred enighed om, at det nye Tom Clancy’s The Division ser enormt godt ud. Det er et online co-op shooter-spil, der spilles i New Yorks gader efter en apokalyptisk periode. Grafikken er formidabel og gameplayet ser sublimt ud, så derfor er Tom Clancy’s The Division uden tvivl et spil at glæde sig til.

deep_down_01

Deep Down
Hvis du endnu ikke har set traileren til Deep Down, så er du gået glip af et umådeligt smuk og realistisk spil, der bliver lanceret i 2014. Selvom spillet indeholder en formidabel grafik, så bliver spillet free-to-play. Derudover, så er der også blevet lovet, at spillet indeholder en detaljeret og eventyrlig historie, der finder sted i såvel en traditionel historisk verden som en fremtidig udgave af New York. Der er ingen tvivl om, at Deep Down bliver stort – meget stort.

finalfantacyxv

Final Fantasy XV
Endnu et spil i fantasifyldte spilserie Final Fantasy bliver lanceret i 2014. Final Fantasy XV ser naturligvis visuelt fantastisk ud, og dette spil startede faktisk under navnet Final Fantasy Versus XIII, der har været under udvikling siden 2006. Derefter er der naturligvis god grund til at forvente et formidabelt spil, der kommer til at vælte dig af stolen – og det viser traileren ganske godt, at det snildt kunne gå hen og blive.

MGS-V-Ground-Zeroes

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Hvis du er en fan af Metal Gear Solid-serien, så har du god grund til at glæde dig til 2014. Du kan forvente, at en lang række karakterer fra de tidligere spil i serien vender tilbage i Ground Zeroes, og dertil kan du også forvente et spil, der indeholder timevis af action og fantastisk gameplay. Imens du nyder gameplayet, så kan du ikke undgå at lægge mærke til de fantastisk detaljer.

Hvilket spil venter du mest på her i 2014? – Skriv endelig en kommentar med det spil du glæder dig allermest til at spille på Playstation 4 🙂

Et svar til Her er spillene vi venter på i 2014 til PS4


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63