Tomb Raider – Definitive Edition

Tomb Raider – Definitive Edition er ikke blot en simpel og opskaleret version af sidste års udgivelse, der ikke just var formidabelt ifølge anmeldelserne. Det er derimod en udgivelse, der er langt mange kræfter i, og det kan tydeligt ses og mærkes på den grafiske og tekniske forbedring. Selvom mange havde troet, at Lara Croft havde noget toppen, så bevises det, at de tidligere udgivelser ikke engang var i nærheden af toppen.

En af de første og største udfordringer for Crystal Dynamics (udviklerhuset bag Tomb Raider-spillet) var Lara Croft – også selvom holdet formåede at levere et resultat, der var langt mere end acceptabelt ved den forrige udgivelse. Lara er derfor blevet udstyret med et helt ny hoved og ansigt, hvilket giver dig en helt anden opfattelse af karakteren. Derudover, så har holdet også arbejdet meget med lysindfaldet på Lara hud, hvilket giver den en mere realistisk glød.

Crystal Dynamics har også lagt fokus på at udvikle Laras udstyr. Både hendes bue, hendes økse og hendes bevægelser er med til at give karakteren mere autenticitet. Du slipper heller ikke længere fra sved og blod, når du løber rundt i dit actionfyldte scener med Lara Croft, for nu både sveder og bløder hun som andre mennesker. Og med en fantastisk animation og realistisk stemme, så kommer karakteren hurtigt til at virke som et menneske.

Tomb-Raider-Definitive-Edition_2013_12-07-13_003 (1)

Efter at nærmest hele Lara Croft-karakteren er blevet omarbejdet, så skulle man tro, at Crystal Dynamics var godt tilfreds, men sådan var det dog ikke. Alle omgivelserne har fået samme tur som Lara, hvorfor du kan opleve en langt mere detaljeret verden, der er fyldt med langt flere objekter end før. Det dynamiske vejr i Tomb Raider – Definitive Edition er rent faktisk dynamisk, hvilket ikke just kunne sige som de forrige versioner af spillet, så på dette punkt er spillet også blevet opgraderet gevaldigt og det giver dig en langt bedre oplevelse, når du spiller spillet.

Tomb Raider – Definitive Edition er et dybt og smukt spil
Når Tomb Raider og Lara Croft bliver kørt op på en skærm i 1080p med en god framerate, så er det et formidabelt spil at spille, og når du samler din DualSchock 4-controller op og bevæger Lara rundt, føles det som en helt naturlig bevægelse, der sker på skærmen – det virker enormt realistisk, hvilket viser, at det teknisk uden tvivl er i orden.

Ydermere, så er kampdelene stadigvæk ekstremt spændende og med de nye funktioner i DualSchock 4-controlleren, så er de blot blevet endnu mere spændende. Den integrerede touchpad kan bruges til at tænde en fakkel eller rette på kortet – og det er bare til en start. Når Lara tager imod et radioopkald, så bliver lyden spillet ud af controllerens højtalere.

Som en ekstra gave fra Crystal Dynamics, så er der også blevet inkluderet en række DLC-pakker, der giver adgang til 8 yderligere baner samt 6 nye våben. Der er ingen tvivl om, at titlen til spillet er særdeles passende, da det bestemt er den definitive version af Tomb Raider. Spillet kan købes fra d. 28. januar.

Et svar til Tomb Raider – Definitive Edition


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63