Der kommer over 100 PS4 spil i 2014

Playstation 4 har været en enorm succes og rigtig mange gamere over hele verden er gået forgæves for at få fat i den nye populære spillekonsol. Det er heldigvis ikke så svært at få fat i en PS4 nu som det har været, da Sony er begyndt at kunne følge med den store efterspørgsel. Nu venter vi på alle de nye spil som kommer til PS4, og lige på det punkt er der en rigtig god nyhed.

Som det kan ses på ovenstående, så har Sony udtalt på Twitter at over 100 PS4 spil vil udkomme her i 2014. Det er en fantastisk nyhed til de af os som mangler har spillet Fifa 14, Call of Duty Ghosts og Killzone.

Det forventes at bl.a. det meget omtalte Watch Dogs snart vil udkomme – og det er ét spil som vi glæder os rigtig meget til her på siden!

Et svar til Der kommer over 100 PS4 spil i 2014


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63