Nyt Fifa 15 på gaden snart!

Der er i dag præcis en uge til, at FIFA 15 udkommer i de danske butikker og webshops. Det sker helt præcis fredag d. 25 september, og der er gode grunde til at købe spillet. FIFA-spilserien er verdens ubestridt mest populære sportsspil, og hvert år bliver spillet købt af millioner af spillere verden over.

Især i år er der god grund til at glæde sig, hvis man har planer om at købe spillet. EA Sports har nemlig taget strammet sig ekstra meget an i år og leverer nogle af de bedste forbedringer og nye features, der måske nogensinde er set i FIFA. Dette dækker alt fra ny spillerstyring, mere dynamiske og levende stadionfølelse, forbedret FIFA 15 Ultimate Team, ny kampcentral med virkelig nyheder samt meget andet.

Her i artiklen vil vi tage et blik på nogle af de vigtigste forbedringer og features samt give dig råd, som du kan bruge til din egen FIFA-spiloplevelse. Så find en varm kop kaffe frem og læs med her for at finde ud af, hvad EA Sports i år kan tilbyde i FIFA.

fifa15

Barclays Premier League bliver vild
EA Sports har i år udvidet deres samarbejde med verdens hårdeste, bedste og mest populære fodboldliga i verden, nemlig Barclays Premier League fra England. I år vil alle 20 stadions fra samtlige klubber være inkluderet i spillet. Dette spænder fra de store luksuriøse stadioner som Emirates Stadium, Old Trafford og Stamford Bridge til de mindre og næsten faldefærdige stadion som Selhurst Park, The KC Stadium og Turf Moor. Ligeledes vil FIFA i år indeholder mange flere ægte hoveder på spillerne. Mere end 200 spillere alene i Premier League vil få eget ansigt ved hjælp af ny teknologi – og dette er endda uden at tælle de tre oprykkere med.
Til sidst vil nye realindspillede sange fra de engelske stadions samt tv-grafikken, som vi kender fra tv-udsendelserne, være inkluderet i spillet.

Spillerne har fået ny intelligens og følelser i FIFA 15
For første gang nogensinde i spillet, har spillerne fået en hukommelse, så der kan handle på det, der er sket tidligere i kampen. Der er tilføjet mere end 600 nye følelsesmæssige reaktioner, og ganske som i det virkelige liv, vil spillerne reagere negativt eller positivt på hændelser undervejs i kampen. Det inkluderer eksempelvis hårde tacklinger, skud forbi mål eller vigtige mål i de sidste minutter. FIFA 15 vil mere emotionelt end nogensinde, og spillerne vil også vise meget mere kropssprog og flere ansigtsudtryk.

Næste generation af målmænd
Nej, det betyder ikke at Peter Cech eller Iker Casillias er gået på pension i spillet og erstattet med nye og yngre målmænd. Det betyder til gengæld, at EA Sports i lidt over to år har arbejdet på at omprogrammere målmændene i FIFA 15 fuldstændigt, således er i nu handler mere naturligt på spillet og bevæger sig mere realistisk. Der er mere end 50 nye redningsanimationer, man har givet dem ny forbedret kunstig intelligens, og man har givet dem ny og mere realistisk rollemodel. Det betyder, at målmændene vil træffe bedre beslutninger, forudse spillet på en anden måde og give modstandere nye måder at score på.

Ny FIFA 15 nyhedscentral
Nu har du mulighed for at følge dit favorithold og –ligaer samtidig med, at du spiller FIFA 15. Den nye central kaldes ’Kampdag – Live’, og her får du mulighed for at læse fodboldhistorier og løbende blive opdateret fra den virkelige verden, mens du spiller FIFA 15. Denne service er stillet til rådighed af Goal.com og betyder, at du ikke længere går glip af en overskrift eller et rygte igen. Du kan naturligvis også tjekke stillingen og statistikkerne fra alle verdens ligaer og ikke mindst spille dit favoritholds næste kamp.

fifa15-1

De features og forbedringer der er nævnt ovenover er kun et meget lille udpluk af, hvad du kan forvente af det nye spil. Der er så meget nyt at fortælle om, at du simpelthen skal have lov at opleve det selv først. Dog har du mulighed for at læse om resten af de nye features på FIFA-15.dk, hvis du ikke kan vente til spillet udkommer eller endnu ikke er overbevist om, at du skal købe spillet.

Vi har allerede selv købt spillet og kan med god grund anbefale dig at gøre det samme. Hvis du forudbestiller får du ekstra fordele, så du må hellere skynde dig. FIFA 15 web appen har allerede fået release, ligesom du også har mulighed for at hente FIFA 15 demoen til din PC, Xbox 360 eller Playstation 4. Husk at det fulde spil udkommer d. 25 september 2014. God fornøjelse 🙂

Et svar til Nyt Fifa 15 på gaden snart!


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63