Uncharted 4 – Muligvis det fedste spil til Playstation 4 i 2015

Rigtig mange Playstation-fans over hele verden er vilde med Uncharted-serien som har budt på nogle fantastiske spil hvor sammenspillet med det flotteste grafik og samtidig indeholde en perfekt sammensat historie.

uncharted-4-a-thiefs-end-listing-thumb-01-ps4-us-09jun14

Desværre har vi endnu til gode at se et Uncharted spil til Playstation 4, men det behøver vi heldigvis ikke vente særlig længe på mere. Naughty Dog, udviklerne bag serien, har fremvist en trailer for hvad vi kan forvente os af Uncharted 4: A Theifs End. Du kan se vidoen nedenfor:

Det ser ud til at være én af de første spil til Playstation 4 som virkelig fremviser hvad PS4en kan yde i forhold til grafik. Som det ses i videoen er der fuldstændig vanvittig grafik med så mange lækre detaljer. Nu er der bare at vente på at spillet udkommer engang i 2015..

Skal du have det næste Uncharted spil?

Et svar til Uncharted 4 – Muligvis det fedste spil til Playstation 4 i 2015


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_list_comments(Array) #7 /var/ww in /var/www/obsidian.dk/ps-4.dk/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63