2 fede spil til Playstation 4

Det er svært at vælge, når vi skal skrive om fede spil til Playstation 4, for vi elsker rigtig mange af dem. Her har vi selvfølgelig valgt et spil som GTA, fordi det har den perfekte balance mellem skydespil og bilspil. Her er tonsvis af trafikuheld, som du nok ville kunne få erstatning for i virkeligheden.

Det er det, som er så fedt ved at spille computerspil, for her kan du glemme virkeligheden et kort øjeblik og bare nyde de fede universer.

Derfor elsker vi GTA

Du kan køre rundt i lang tid i GTA, uden at du behøver at spille selve missionerne i spillet. Du kan have det sjovt med at køre folk ned og skyde vildt omkring dig og stikke af fra politiet. Det er en opførsel, som du aldrig ville kunne gøre i virkeligheden, og det er det, som gør det så sjovt

I virkeligheden ville du nok hurtigt ende med at komme i fængsel og skulle betale erstatning til nogen for alle de trafikuheld, som du ville være skyld i. Hvis du oplever den slags i virkeligheden, kan du kontakte en advokat og skal en masse voksenting. Det kan du læse mere om her.

Når du bliver træt af at skyde vildt rundt, kan du spille de mange missioner i spillet, som er det, som selve spillet handler om. Det er fedt, hvor veludbygget hele spillet er.

Du kan også spille online ved at logge ind. Det kræver bare internetadgang, og det fungerer helt fantastisk, og det er virkelig sjovt. Det føles som om, at du spiller CounterStrike, hvor I render rundt og skal skyde hinanden.

EA Sports FIFA

I mange år var der kæmpe kamp mellem EA Sports FIFA spil og Konamis Pro Evolution Soccer. Det er ikke, fordi den kamp er forsvundet, men vi vil anbefale, at du køber FIFA, fordi de har alle de officielle navne, og det er et spil, som er vildt sjovt at spille.

Der er rigtig mange, som du kan spille online med, og derfor kan du altid spille mod andre. Du kan både spille landshold og nærmest samtlige ligaer. I hvert fald de ligaer, som du gerne vil spille.

Du kan endda spille Superligaen, og det er da også en af grundene til, at vi synes, at du skal vælge at spille FIFA som dit fodboldspil.

Med disse to spil skal du helt sikkert få mange timers underholdning. Især fordi du kan spille online, så bliver du aldrig træt af disse spil. GTA har den fordel, at der går længere tid mellem de forskellige spil, hvor FIFA kommer med en ny version hvert år, hvor det hele er opdateret.

Men det er alligevel begge gode investeringer, da du får så mange sjove timer, når du spiller dem.

Lukket for kommentarer.