Er The Witcher 3 det bedste PS4 spil nogensinde?

Når man ser sådan lidt overfladisk på det, så er The Witcher 3 på ingen måder noget nyskabende. Faktisk lyder hele konceptet lidt søgt. Et tredjepersons action-RPG. Som om vi ikke har set det før, og så er det ikke engang originalt.

Det er efterfølgeren til en efterfølger. På alle måder virker det som noget, der ikke burde blive den store succes. Men The Witcher 3 gjorde ikke bare nogle ting rigtigt, det gjorde ALT rigtigt.

Det er et enestående eventyr for voksne, der på ingen måder lægger fingre imellem med voldeligt og eksplicit indhold, som man måske ikke skal vise til sine bedsteforældre. Historien er fantastisk og viser en masse forskellige mennesker og deres individuelle historier, men naturlig primært vores alles yndlings Witcher, Geralt of Rivia.

Selvom det er en åben sandbox verden, så er den ikke ensformig og kedelig, som den slags ofte kan blive. Man har virkelig lyst til at udforske hver eneste centimeter af den, til trods for at kortet er ca. 20% større end Skyrim, så man har en stor opgave foran sig.

Alt i alt er The Witcher kongen af alle PS4 spil og vil sidde solidt på den trone en del år endnu. Når alene ens DLC er bedre end nye Triple-A titler, så har man gjort noget rigtigt.

Lukket for kommentarer.