Få helt styr på din PS4

Der er mange ting, som er relevante at vide, når man begynder at bruge sin nye PS4. Først og fremmest skal man kende de ”uskrevne” regler om maskinen, ligesom man skal have helt styr på tilbehøret, så man får den bedste oplevelse. Her får du nogle af de ting, du skal lære om din PS4, når du har anskaffet den.

Noget af det fedeste legetøj, man kan få, er en PS4. Den giver en lang række fede muligheder, som går langt ud over bare at spille på den. Men hvad er det så, en PS4 kan? Det vil denne artikel give dig lidt af svaret på, samtidig med at du skal vide, hvad du skal kunne.

Hvordan sætter man PS4 skin på sin controller? Få svaret her.

Spil de fedeste klassikere

Først og fremmest anskaffer du dig nok en PS4, fordi du er vild med at spille fede spil. Der er da også overdådigt mange muligheder for at finde lige præcis det, du har lyst til at spille. Langt de fleste spil er opgraderet til bedre og sjovere udgaver til 4’eren, og det giver selvfølgelig en meget mere livlig oplevelse, når man spiller. Her er nogle af mulighederne:

  • FIFA er selvfølgelig den absolutte favorit hos mange, fordi det er fodbold, præcis som man kender det. FIFA har udviklet sig kolossalt, og det er blevet et meget realistisk fodboldspil. Derudover er der også gode muligheder, hvis man fx vil spille basket eller ishockey
  • Der findes et hav af gode spil i denne kategori. Du kan kæmpe på egen hånd eller i et team på bestemte missioner, eller du kan tage tilbage til 1. eller 2. verdenskrig og kæmpe som soldat mod fjenden
  • Der findes mange fede spil, hvor du skal styre bilen og køre om kap på tid med andre. Vil du gerne have lidt mere end blot køreturen, kan du vælge et spil som GTA, hvor du også har mulighed for at lave en lang række andre ting med din ”mand”.

VR-teknologi

Er du vild med 3D-teknologi, så kan du udnytte, at du kan bruge VR på PS4. Her får du mulighed for, via et smart headset, at komme helt ind i den verden, spillet foregår i. Det bliver meget mere livagtigt, og du glemmer helt, at du i virkeligheden sidder hjemme på værelset og spiller.

Musik og tjenester

PS4 kan meget mere end blot at spille. Du kan selvfølgelig bruge den som DVD-afspiller, eller du kan tilkoble forskellige streamingtjenester, så du kan se film direkte fra din PS4. Hvis du godt kan lide at høre god musik, når du gamer med vennerne, så kan du også tilkoble fx Spotify.

 

Lukket for kommentarer.