En dag med gutterne og en PlayStation 4

Når man bliver ældre, har man ofte ikke lige så meget tid til at hænge med kammeraterne. Det betyder, at disse dage bliver ekstra vigtige, og derfor er noget, man skal planlægge og koordinere i god tid.

Det betyder ikke, at det man skal lave skal være ekstremt, det betyder bare, at der ikke skal mangle noget i det, man laver. Der findes ikke mange ting der er sjovere end at sidde med drengene og spille PlayStation 4. Derfor kan sådan en dag meget vel være i spillekonsollens tegn.

Planlægning af dagen

Først og fremmest skal man vurdere, hvor længe man skal side og game. Da det handler om at komme ind i det rigtige mode, kan det vare en hel dag og også sagtens en weekend, hvis I kan finde tid til det. Jo længere tid man har, desto sjovere er det ofte.

Derudover skal I overveje diverse gimmicks, I vil benytte jer af. Det er altid sjovt at tilføje lidt teknologisk spas og løjer. Det kan for eksempel være i form af en tilknytning mellem iPhone og PlayStation og 4. På den måde kan du styre den givne PlayStation med telefonen. Det kræver dog, at telefonen virker efter hensigten. Hvis den ikke gør det, bør du overveje at gå til et sted, hvor den kan blive repareret. Hvis du befinder dig i Århus, og du er besiddelse af en iPhone, kan det for eksempel være at skrive iPhone reparation i Århus i Google for derefter at finde det bedste tilbud.

Mad og drikke

Det skal ikke undervurderes, hvor vigtig maden og drikkevarerne er for en god gamer dag. Det er simpelthen altafgørende. Det betyder ikke, at det skal være en kæmpe gastronomisk oplevelse. Tværtimod, det skal helst være snasket.

En rigtig god idé er at lave en hel bunke hjemmelavede pizzaer. Helst lave alt for mange, så I har pizza til hele dagen og eventuelt hele weekenden, hvis I vælger den variant. Det siger selv, at maden enten skal skylles ned af sodavand eller øl. Pas dog på med at drikke for mange øl for tidligt på dagen, da det lidt ødelægger oplevelsen, hvis man ikke kan spille ordentligt.

Valg af spil

En af de klassiske fejl er, at man prøver at gabe over for mange spil. Det er sjældent, man finder et spil, alle kender, og der går derfor altid noget tid, før alle er sat ind i det, og det rigtigt begynder at blive sjovt. Invester tid i ét spil og hav tålmodighed med det i starten.

Overvej eventuelt spil, hvor det er oplagt at afholde interne konkurrencer. Her er det helt klassiske Fifa eller Taken et rigtig godt bud.

 

Lukket for kommentarer.