Det ultimative tilbehør til din PS4

Vi kender alle følelsen af afmagt når vores elektroniske devices ikke lever op til vores forventede standarder under brug, med det resultat at vi bliver frustreret.  Når man skal udøve en sportsgren vil man gerne have det ultimative udstyr, uafhængigt af, om man er jæger, gamer eller fodboldspiller.

Denne artikel lægger vægt på hvilke steder du kan optimere din oplevelse når du sidder foran tv-skærmen og gamer på livet løs, hvorfor der vil komme nogle tips til, hvilke gadgets eller tilbehør, der kan være med til at give dig den bedste oplevelse.

Controller

Når du køber din ps4 er der et bredt udvalg af controllere du kan købe, hvor det er muligt at vælge standardcontrollere, men deres bidrag til selve spiloplevelsen er ikke så god, som hvis du vælger en mere professionel controller, hvor eksempelvis en Nacon -pro revolution controller giver dig en bedre styring over spillet, samt en meget større præcision.  Den er specielt udviklet til e-sport og har en højere grad af tilpasning end de almindelige controllere.

Hvis du er til spil der kræver et rat, er der også flere forskellige modeller, der kan gavne din styring.

Her vil et godt valg falde på T300RS Force Feedback Wheel, som virkelig giver enhver gamer en stærk fornemmelse af kontrol over bilen, hvorledes det virkelig føles som om, man sidder på vejen. Her vil effekterne og vibrationerne omkring den måde bilen bevæger sig på være en oplevelse i sig selv, som kun fås ved dette rat.  I den forbindelse er der to metalpedaler med i købet, der bidrager endnu mere til en autentisk køretur.

Cover

Vi mennesker har altid kunne lide at skræddersy vores personlige ejendomme, således de får et personligt touch. Det gælder alt fra vores baggrundskærme på diverse devices til personlige playlister på spotify eller vores smartphone covers, hvor det er muligt at finde covers til iphone 7 her.

Det er også muligt at finde fede covers til både dine controllers samt selve ps4 maskinen.  Du kan skræddersy dem alt efter om det skal være din favorit fodboldhold, der skal vises frem på maskinen eller controllerne.

 

Virtual Reality

En absolut ”must have” gadget til din ps4 er VR briller, som giver dig følelsen af at træde ind i en helt ny verden, så snart du får dem på.  VR brillerne giver dig muligheden for at være en del af spillet, hvori alle indtryk og oplevelser er lige ved din side.  Du er bogstaveligt talt midt i spillet.  Du har 360 graders syn og  en autentisk lyd,  der med sikkerhed vil gøre dig bange, da alle lyde omkring dig bliver observeret. Med VR brillerne kan du enten fordybe dig i din egen verden, men de giver dig også muligheden for at lade dine venner være med i den verden du træder ind i.

 

Lukket for kommentarer.