3 PS4 spilserier vi aldrig bliver trætte af

 

Gennem årene er der blevet produceret et utal af spil til den populære konsol kaldet playstation.  Nogle af disse spil bliver en enlig svale og de udkommer kun en sæson, hvorimod andre bliver et hit og de udkommer igen og igen med opgraderinger. Vi har kigget på nogle af gengangerne og fundet frem til nogle af de mest populære spilserier.

Call of duty

Call of duty er et yderst populært skydespil, der har år efter år topper listerne over mest købte ps4 spil og dette er ikke uden grund.  Det er et spil der tager sit udgangspunkt i mange historiske begivenheder, hvor man som spiller kan genoplive krige, slag og problemstillinger fra fortiden. Her kan man leve sig ind i hvordan det var at være soldat under 2. verdenskrig og løse komplicerede opgaver, som har et faktisk islæt. Dertil er det visuelle helt i top og man bliver helt opslugt af den flotte grafik og sceneri.  Ydermere er Call of duty et socialt spil, hvor det er muligt at spille online imod sine venner.  En af grundene til spillets popularitet, er at det er nemt at komme i gang med for nybegyndere og man får en god intro til spillets funktioner.

Uncharted

Uncharted er actionbaseret platform spil, hvor man følger skattejægeren Drake i jagten på alverdens rigdomme og skatte.  Til at give spillet noget spænding har de forskellige episoder ofte sit udgangspunkt i et eller andet historisk mysterium, hvor det er op til Drake at løse mysteriet på sin vej.  Uncharted spilserien har en overdådig grafik, hvor man som spiller nemt kan sidde og drømme sig væk til fjerne egne og uspolerede jungler, hvilket uden tvivl bidrager til spillets popularitet. Ydermere er det ikke så kompliceret, hvor man som spiller får en række opgaver i løbet af en bane og det er noget alle og enhver kan forholde sig til.

Fifa

Det ikoniske fodboldspil Fifa er blevet produceret, nærmest siden tidernes morgen og det er med god grund. Fodbold er verdens mest populære sportsgren og alle på jorden har en holdning til fodbold, uanset om man kan lide det eller ej.  Mange drenge drømmer om at blive professionel fodboldspiller og i Fifa bliver illusionen til ”virkelighed”, i og med man kan få lov til at løbe rundt på de største stadions i verden og score de fedeste mål tiljublet af et helt stadion. Derudover er Fifa et utroligt socialt spil, hvor det er nemt at møde spillere online, der har samme niveau som en selv. Derudover er det muligt at spille to mod to, to mod en osv. Hvorfor du altid lige kan gribe kontrolleren og spille mod dine bedste kammerater.

Hvis du bare ikke kan få nok af fodbold og ikke vil nøjes med at opleve stemningen fra tribunerne gennem dit tv, så kan du altid se dit favorithold på nærmeste hold. Du kan undersøge mulighederne for at komme på fodboldtur her.

Lukket for kommentarer.